Tuesday, February 23, 2010

Pahempaa on luvassa








LUNTA LUNTA LUNTA LUNTA! Lunta sataa eikä loppua näy.

Minulle varmaan kohta käy niin kuin sille Jack Nicholsonin esittämälle kirjailijalle siinä Stephen Kingin Hohdossa. Tarpeeksi kauan kun on lumen saartaman asuintalon sisällä jumissa, niin ennen pitkää sitä alkaa kyllä tuntemaan suunnatonta halua iskeä itsensä lävitse kylppärin ovesta halkaisukirves - vai oliko se palokirves kädessä. REDRUM,REDRUM... HEEEEEEEEREEEE'S DAAAALLYYYY!!!!! Enää minulta puuttuu täältä se ärsyttävän hiustyylin omaava pikkukakara polkuautoineen ja joskus se vaimo joka oli "hyvännäköiseksi haukuttu" joskus 1970-luvulla.

Aika häiriintynyttä meininkiä nämä postaukset ovat kyllä olleet viime päivinä. Liekö minulla on sitten kevättä rinnassa- vaiko jossain muualla - vai alanko ihan oikeasti vaan tulemaan hulluksi tämän loputtoman ja ikävän talven johdosta. Tuntuu vaan että kaikkialle minne menenkään niin valkoinen lumi seuraa perässä. Seinätkin ovat valkoiset ja kylmät.

Jos muuten haluaa halvalla ihan vielä paketissakin olevia DVD-elokuvia, niin kannattaa etsiä niitä vaikkapa Huuto.netistä. Sieltä saa tosiaan ihan hullun halvalla uusiakin DVD-leffoja käärepapereissa, jos viitsii vaan etsiä. Toinen paikka kaikille Sverigelandin asukeille on tietysti Tradera, josta itsekin huusin about kahdellakymmenelläviidellä kruunulla Ghost Dog-nimisen pätkän, mutta se saatanan levyhän saapui kuulemma perille vasta eilen! EILEN! Siinä siis kesti viikko lähettää se, joten en sitten nähnyt sitä koskaan.. Voi voi.

No comments: