Tuesday, April 12, 2005

Achtung ! Vorwärts , kameraden ! Achtung !

Allekirjoittanut käväisi tänään taas tekemässä kokeen , ja sen jälkeen meni vielä paikalliseen Porvoon S-markettiin ostamaan mehua.

No joo , sitten kotiin tultaessa postilaatikossa oli suorastaan kirjepommiksi verrattava yllätys odottamassa. Nimittäin , "allekirjoittaneenne" herra B poimi laatikosta aivan yllättäen laskujen , mainosten , pornolehtien tilausvahvistu.. Ehem , niin sieltä tuli kirje PUOLUSTUVOIMISTA ! Ou mai gaad and guud hevens !!

Siinä oli kiva leijonalogokin , ja allekirjoittanut olikin jo vähällä tervehtiä pelkän kirjekuoren tuomaa arvovaltahenkeä sotilaallisella periksiantamattomuudella ! No joo , mielessäni pyöri tällä kertaa se , olisivatko "sotaherrat" kenties valinneet minut Suomen ainoaksi ja parhaaksi toivoksi tulevaisuuden maanpuolustukselle ! Niin , puhuttiinhan sitä paljonkin että kuinka nyt maanpuolustukselle käy kun kaikkia määrärahoja sekä joukko-osastoja leikataan.. Ajattelin , että "sotaherrat" olivat aivan loogisesti huomanneet tämän Sipooseen keskittyneen "vapaaehtoisen maanpuolustustahdon" ja tietenkin päättäneet rekrytoida minut aivan välittömästi ! Mietinkin , voisinko kenties aloittaa "kirjekurssin" asepalveluksekseen alustavien opiskeluiden ollessa kesken. Koska , lopulta , MINULLAHAN OLISI JO PUOLET MATERIAALISTA KOTONA !! AH-HAH-HAH-AH-HAH HAH HAH !! Sotaa ja tankkeja !! PÄÄRRR !!

Ei , tälläkään kertaa minua ei RUKOILTU saapumaan Senaatintorille vastaanottamaan Marsalkan sauvaa sekä Suomen puolustusvoimien ylipäällikkyyttä (ei edes kesätyöksi , joka on sinänsä harmi) . Vaan pikemminkin , kirjeessä todettiin että lykkäysanomukseni oli hyväksytty jälleen kertaalleen.. Mutta , VIIMEISEN KERRAN. Minulla on nyt tässä sitten vielä seuraava vuosi aikaa + vähän lisää aikaa , ja sitten sotaherrat tulevat vaatimaan minua palvelukseen , jonne loikkaan erittäin mielelläni.

No joo , eli "eipä siis mitään uutta auringon alla". Sain muuten jälleen siinä kirjeessä mukana tuon puolustusvoimien uutislehden , ruotuväen mainoslärpäkkeen. Harmi sinänsä , että en tilaa kyseistä lehteä , vaan pikemminkin repäisen niitä aina mukanani koululta , sillä niitä tulee sinne ! Ah-hah hah haha !! AIDOILLE MILITÄÄRI-ÄIJILLE NE ILMAASEKS TULOO !! (pitää olla klubin jäsen , katsokaapa) .. Ja hei , tuon lehden "lahjoittaminen" minulle ilmaiseksi on pikemminkin "vapaaehtoisten militaristi-patrioottijoukkojen moraalinkohotusta ja taistelutahdon vaalimista". Onneksi puolustusvoimat ovat ajatelleet tämänkin asian aivan valmiiksi , hip-hei !


Olisivat lahjoittaneet edes singon , prkl..

No comments: