Friday, October 22, 2004

We shall mainostaa..

Saavuin juuri äsken tuolta korkeuksista syömästä aamupalaa (what time is it , my boy ?) . Olipas varsin tyydyttävä kokemus tähän aikaan päivästä. Varsinkin kun eilinenkin meni miten meni loppuyön tunneilta.

Täsmennettäkään tässä nyt , että minulla EI VIELÄ ole sitä tuulikelloa. Niin , päätin jättää röyhkeän suunnitelmani vaikkapa Lauantaille sillä siihen aikaan yöstä minulla todellakin oli muuta huolehdittavaa. Antaa niitten pitää tuulikellonsa toistaiseksi.

Mutta , that's not what I'm here for today. Olen täällä tänään mainostaakseni muitten ihmisten blogeja hyvien syitten takia. Koska tuo "kapteenikin" (tietänet itsesi taas kun tätä luet. Jos luet ?) on minua mainostellut omassa blogissaan. I must pay respects , siis.

Kun luen Captain Weskerin blogia , tulvii mieleeni tasan yksi ajatus; "It's like looking in a mirror. Only... not."

Niin , elämä Ruotsalaisessa Smedjebackenin pikkukylässä ei ole koskaan ennen ollut yhtä henkisesti turhauttavaa kuin nyt vuonna 2004. Kyseinen herra on myös minun ainoa ikkunani Ruotsalaiseen todellisuuteen jota niin kovin pidän arvossa. Sillekin "äijälle" sattuu kaikenlaista ja suurimmat pisteet isketään tietysti siitä että se tapahtuu Ruotsissa (viimeksi puhuttiin Michael Mooren elokuvasta tuossa blogissa).

No niin , "etsikää siis hänet käsiinne". Ja sitten vielä muutama mainos päälle; nimittäin tällainen kun "Cosmas' Blog" on varsin viihdyttävä paikka sikäli että kyseinen äijä on onnistunut jotenkin laittamaan Blogiinsa MP3 - soittimen josta kuuluu vain muutama todella erikoisen hyvä kappale klassista musiikkia. Mitään muuta järkevää en olekaan koko Blogista löytänyt , mutta tämä on jo tarpeeksi hyvä syy mennä kuuntelemaan.

Juu , ja sitten lopuksi on vielä erään neidin blogi joka on vielä aika aluillaan toistaiseksi (nimi paljastetaan myöhemmin) . Sinnekin tulee varmasti vaikka mitä kiintoisaa over time , ainakin minun mielestäni. Lisää informaatiota en uskalla pahemmin paljastaa tällä hetkellä..

Ja nyt , pitää lähteä keräämään tavaraa kasaan Espoon retkeä varten...wuhuu !








No comments: