Tuesday, October 26, 2004

Normaalin(ko?) päivän jatko-osa.

No niin , koulu alkoi taas aamulla. Ensimmäiset kaksi tuntia kului taasen terveystiedon parissa , jossa tämä tyttöjen liikunnanopettaja (myös tämän kurssin opettaja) päätti suuressa viisaudessaan teetättää ryhmätyöt kaikille.

Aiheeksi tuli mielenterveys. Minun "ryhmääni" iskettiin takanani istuva asiallinen äijä , ja sitten jostain sieltä takarivistä koulun äänekkäin neiti , "Ellu". Aiheita annettiin meille kaksi , joista piti pistää muutama sananen ylös "Ranskalaisin viivoin". Tämä Ellu - neitonen ei voinut olla mistään hinnastakaan hiljaa , vaan asia tuli koko ajan ilman sen kummempia ongelmia. Tämä tyyppi minun takanani kommentoikin että "oothän sä, Ellu , aika äänekäs...mut onhan toi tavallaan myös ihan rentouttavaakin".

Pääsimme sitten piirtoheittimen viereen esittämään vastauksemme , joiden piti muuten olla lyhyitä , mutta kiitos tämän Ellun niin vastauksista tuli pitkiä ja "yleisö" sai nauraa. Listasimme muuten "esiintymispelon" vähentäjiksi seksin (!) , alkoholin (sopivissa määrin) , sekä mahdollisuuden piilotella nk. "puhujanpöntön" takana.

Ellulla riitti myös "munaa" puhua plastiikkakirurgiasta aikalailla. Nimittäin , "No , jos sä haluut isommat T*ssit taikka muhkeemman p**seen niin sitä tää tarkottaa..."

En aio nyt kertoa miten plastiikkakirurgia liittyi siihen aiheeseen , mutta ei se opettajaa ainakaan haitannut.

Well , sen jälkeen lähdettiin filosofiaan. Siellä me tarkistimme muutaman viikon takaiset parityöt koskien "apriori"- "posteriori" , sekä "analyyttisten ja synteettisten" tiedon määritelmien sekä kokemusten merkityksestä.

Huuhh , Filosofian 2 kurssi on aika sivistävä pakkaus , let me tell you. No , kyseinen filosofian opettaja päätti sitten että vielä kerran ennen kurssin loppua tulisi pitää väittely. Näitä oltiin jo tehty kaksi ennen tätä kertaa - ja tarvittiin siis vapaaehtoisia. Voi perkeleen helvetti , sillä on selvää että minut nakitettiin (!) vieressä istuvan tyypin kanssa sitten siihen väittelyyn kahden tytön kanssa takarivistä. Lainasin kirjaani viereiselle tyypille , ja nyt sitten sen "haahkan" (opettaja) kiiluvat silmät osuivat juuri minuun. Kunpa tuota naisopettajaa ei olisi meillä filosofiassa seuraavalla kurssilla , sillä olen kuullut että vararehtorin pitämät filosofiankurssit ovat jopa inhimillisiä ja asiallisia (saatana !!). Voitteko uskoa että sellainenkin mahdollisuus olisi olemassa ?

Aiheemme on siis aika suvereenisti "Absoluuttinen totuus". Eli , aihe josta minulle nyt jaettiin moniste mukaan huomiseksi luettavaksi. Onneksi en tosin ole yksin , mutta aihe on jokseenkin todella epämääräinen ja vituttaa se että opettaja ei ole vielä päättänyt kumpaa puolta (puolesta vai vastaan) minä olen asiasta.

No , päästyäni filosofian tunnilta pois menin valittamaan kohtaloani eräille tutuille herroille , ja he totesivat vain tuntevansa "absoluuttisen nollapisteen"eikä mitään muuta. Eipä silti , kyseisten herrojen toinen puoli jakoi minulle tietoaan historianopettajista todeten , että "se kalvomies anto mulle seiskan kolmosesta ja pääsin just ja just sen ykkösen läpi..."

Sitten oli vielä yksi fysiikan tunti jonka aikana puhuttiin hiukan säteilystä ja lopputunnin kyseisen aineen opettaja sitten kertoili meille eri asioita "tilastojen mukaan" , eli kertoi mikä oli esim. turvallisin huone talossasi tilastojen mukaan jne.

Sitten kello tulikin "jo" 12:06 ja istunto oli päättynyt siltä päivältä. Menin kotiini ja sain kuulla että eräs toinen neiti oli saanut koripallosta niskaansa...ja siellä oli nyt kuhmu. Auts , ja "saatanan perkele".


Sitten henkilökohtaisia tiedotteita:

- Obs ! Se "julkimo" säämies jonka näin siellä Tammistossa viime Lauantaina on nimeltään PETRI. Everybody got that ? Näin siis PETRIN....joo.

- "Kapitan" oli kirjoitellut jotakin blogiinsa Englanniksi. Most impressive. Sitä olikin hauskaa lukea , sillä tämä oli ensimmäinen pitkä teksti siltä äijältä Englanniksi..

- Juu , suoralinkitettyjen kuvien käyttäminen on ilmeisesti harvojen ja valittujen oikeus , sillä minulla se ei ainakaan toimi edelleenkään. Voiko tästä valittaa kunnanvaltuustoon ?






No comments: