Thursday, October 21, 2004

They told me to speak Finnish...

Nyt on maailman asiat sekaisin. Nimittäin , aivan "saaketin" perusteellisesti.

Minut "vieteltiin" tekemään tällainen blogi muutama päivä sitten erään todella epämääräisen "kapteeniksi" kutsutun miehen avustuksella (oli siinä muitakin !). Kyseinen tyyppi sai siis minutkin vakuuttumaan että tällaisen tekeminen voisi olla enemmän kuin hauskaa. Ja oikeastaan , tällaisen tekeminen on aina ollut minustakin "huitsin jännää !!!111eleven"

"Let's give it a go , then" ajattelin vielä muutama minuutti sitten kun pääsin takaisin kotiin virkistävän ulkoilun jälkeen. Ja tässä nyt olen , kirjoittaen tätä Suomeksi , hiukan vielä vilustuneessa olotilassa ja on hikikin...

No , kieltämättä haluaisin kirjoittaa tätä "Blogiani" Englanniksi. Mutta eräät tahot ovat olleet sitä mieltä , että koska olen Suomalainen (ollaan tänään Suomalaisia ?) niin tätä pitää saada aikaiseksi omalla äidinkielellä eikä millään kaoottisella Englannin sepustuksella.

En voi luvata ettenkö iskisi aina tasaisin väliajoin tähän mukaan hiukan "toisella kotimaisellakin" (<-- Englanti , you fools !) tehtailtua tekstiä ihan vain sen takia että ei huvita puhua Suomea koko ajan. En myöskään voi luvata että päivittäisin tätä aktiivisesti , vaan lähinnä pyrin palaamaan tämän "ääreen" kun/jos/ ehdin.

En aio myöskään esitellä itseäni , koska "kaikkihan minut tuntevat" , ja jos eivät tunne , niin kai tuota profiilia voi sitten tarkastella lisäinformaation toivossa , joohan ?

"What did you turn in to the underworld for ?"










No comments: