Thursday, October 21, 2004

Lucky me ??

Hmm , nyt satun kuuntelemaan sellaisen orkesterin kun "Deftonesin" biisiä nimeltään "Lucky you".

Tämä orkesteri sattuu olemaan hiukan arveluttava tapaus (moninkin tavoin). Ensinnäkin , muistan kuulleeni tämän porukan musiikkia ensimmäistä kertaa muutama vuosi sitten kun ensimmäinen Matrix - elokuva tuli ja olin yläasteella. No , tuolloin minusta tämän kyseisen orkesterin laulaja kuulosti pitkältä ja luihulta miekkoselta ja äänikin oli vähän kuin naisella. Tämä oli siis se kuva jonka sain kyseisestä yhtyeestä , ja olin varsin tyytyväinen.

Nähtyäni "Lucky you":n musavideonkin (yläaste - aikoihin) niin minulle ei ollut vieläkään selvinnyt että miltä se feminiiniseltä kuulostava ukkeli oikein näytti (tai sanotaan että sillä oli pehmeä ääni) . Vasta viime vuonna satuin katsomaan jotakin musaohjelmaa (ei ollut Jyrki , koska sehän lopetettiin) ja siinä sitten esiteltiin joku kyseisen porukan video jonka nimeä en muista.

No , ukot siinä sitten soittivat aavikolla...ja se pehmeä-ääninenkin äijä paljastui HIRVITTÄVÄKSI PARTA-JEESUKSEKSI!!! Hui , kamalan hirvittävää...

Ehkä olin kauhusta niin järkyttynyt että en muista aivan tarkalleen , mutta minusta niillä kaikilla oli parrat. Ja ei , en tarkoita ettäkö Deftones olisi jokin uuden aallon Nu-metal ZZ top. Ajattelin vaan että johan on aikoihinkin eletty , vaikka tämä sama ilmiöhän tapahtui minulle myös tämän "Leevi & the leavings" - yhtyeen keulahahmon henkillöllisyyden selvitettyäni..

That band has left me mentally scarred for years.


Sitten toiseen topicciin:

Nimittäin , satuin lukemaan erään "kapteenin" Blookkia tuossa , ja siinä puhuttiin verikokeista. No , en tiedä onko tämä hauska ilmiö ollenkaan , mutta jälleen muistan erään huvittavan kokemuksen yläasteen ajoilta johon liittyy verikokeet Biologian tunnilla.

Terveydenhoitaja ilmestyi luokkaan eräänä keväisenä iltapäivänä ja ilmoitti että; "nyt mitataan kaikkien veriryhmät". No , "I'll do anything to pass the time" ajattelin tuolloin. Ja niinpä jono muodostettiin hoitajan luokse joka nyt istui opettajan pöydän ääressä sellainen piikki-masiina vieressään.

Siis kokemuksenahan se oli ihan kiva. Ainakin minulle , ja olisi pitänyt pistää vaikkapa lapulle se veriryhmäkin sillä sille olisi nyt tullut käyttöä taisteluliivien (vert. tetsarit) rinnukseen tai olkaan..

Kiroilen vieläkin sitä etten muistanut laittaa sitä ylös sillä se olisi nyt "mucho importanto" tässä tilanteessa. No , mikäkö tässä tarinassa oli sitten se hauska kohta ? Jaa , no luokassamme oli sellainen todella "asshole" tyyppi joka saatuaan tietää veriryhmänsä paljastui ainoaksi kyseisen veriryhmän omaavaksi pallopääksi koko luokassa !!

Kun terveydenhoitaja sitten sai tietää tämän tyypin veriryhmän , niin hän totesi äkkiä että "Jaah !! *****:n suku on varmaan sitten lähtöisin jostain Itä-Aasiasta ! onpas erikoinen veriryhmä !!"

Heh , koko luokka suoranaisesti "purskahti" nauruun ja etevimmät maantiedon osaajat nimittelivät tyyppiä sitten "aivan oikeaoppisesti" Mulatiksi (?) . Niin , en minäkään olisi varmaan tiennyt eroa itäisessä Aasiassa asuvan ja Mulatin väliltä tuolloin , mutta "the description sure was fitting". Hetken se tyyppi oli jopa hiukan loukkaantunut ja minusta se oli ihan OK , mutta sitten se vaan ampaisi ulos ovesta polttamaan tupakkaa.

Samainen tyyppi muuten yritti saada minua luopumaan "sukupuolivalistuksessa" jaetusta Kondomistani heti tunnin jälkeen kerran. No , en luopunut...vaan tein siitä vesi-ilmapallon ! Ha haa..

Juuhh , ja kyseinen tyyppi kävi muuten varusmiespalveluksensa laivastossa. Todella iso helvetin harmi , että hait eivät syöneet sitä paskiaista..tai edes tappaja-muikut.










No comments: