Thursday, October 21, 2004

Päivän toinen kommentti.

Uskokaa tai älkää, mutta täällä on nyt syyslomaksi kutsuttu ilmiö päällä. Olen kuullut juttuja muista osista tätä muun maailman hylkäämää aluetta että syyslomat olisi pidetty jo suuremmalta osin.

Eli minullahan se alkoi tämän viikon maanantaina ja loppuu huomenna (juu , koko viikko toisin kuin jossain paikoissa, unfortunately) . Eipä siinä mitään , paitsi että olen ollut tämän koko viikon flunssassa ja sitten tuli muuten vielä jossain vaiheessa lievä kuumekin. Eli noin kolme päivää meni hukkaan kunnes päätin eilen tehdä jotakin asialle ja menin ulos juoksemaan normaalin "lenkin".

Ai , sattui.

No , se oli kieltämättä typerä temppu , mutta en voinut muutakaan koska suoraan sanoen vitutti se että koko "viikko" oli tarkalleen pyhitetty ulkona tapahtuvalle toiminnalle ja nyt joutuisi olemaan sisällä. Kun kerrankin pääsisi olemaan siellä "oikeen kunnol , niinqu!!1"

Menin kuitenkin ulos eilen ja tein mitä tein. En ollut kovinkaan tyytyväinen sitten kun pääsin takaisin , sillä flunssassa juokseminen ei siinä ihan lopussa tuntunut sittenkään ihan niin kivalta. Eräs neitikään ei ollut kovin tyytyväinen ratkaisuun , ja kertoi jo aiemmin (oikeasti) pelottavan jutun siitä miten joku pikajuoksija oli saanut sydänkohtauksen juostessaan samassa tilassa kun minä.

Okei, pelotti hieman eilen ja vielä enemmän sen jälkeen kun yhtäkkiä tuntui hieman pahalta rintakehässä siinä yhdessä vaiheessa. No , pääsin kotiin ja kävin noin vähän yli tunti sitten uudestaan juoksemassa.

Tuntui kieltämättä paremmalta , vaikka suun kautta hengittäminen koko matkan ajan olikin aika epäkäytännöllistä ja vieläpä todella typerän näköistä (koirat läähättää suun kautta, lääh, lääh, wuf !!).

Koirasta tulikin mieleen , että tuo minun eläimeni on jokseenkin harvinaisen huomionkipeä tapaus. Se tekee usein protesteja yrittämällä repiä jotakin lattialla olevia papereita silpuksi jäädessään yksin. Tosin, melkein mikä tahansa muukin asia jonka voit kuvitella koirani pystyvän tuhoamaan pienillä rottatassuillaan, onnistuu siltä oikein hyvin. Kyseinen otus teki protestin taas eilen kun tulin ulkoa sisälle , ja tällä kertaa se oli päättänyt repiä rikki erään muovikassin sisältöineen.

Tuolle voisi ostaa kaveriksi semmoisen nyrkkeilevän Kengurun..

No comments: