Sunday, October 24, 2004

Pieni korjaus....ja celebrity-watch !

Hmm, niin. Tämänhän piti olla joku kokeilu - postaus missä yritin saada (ilmeisesti tarkoituksella) toimimatta jättäneet kuvat jotenkin näkymään..

No , ne kuvat eivät vieläkään toimi ellen pistä niitä tähän esim. omasta "arkistostani" tuolta photobucketin puolelta. Anyway , unohdinkin mainita tuosta muutaman päivän takaisesta Malmin retkestä , että satuin muuten näkemään ihka-oikean julkisuuden henkilönkin siellä rakennustarvike/kodinsisustuskaupassa (!). Juu, nimittäin sen MTV3 - kanavan pitkätukkaisen ja parrakkaan "säämiehen". En tiedä , hyvä(t) lukija(t) , että tunnetteko kyseistä tyyppiä mistään yhteydestä mutta esim. Jope Ruonansuu on sitä imitoinut oman uransa aikana (ei Juha Föhr).

En tiedä äijän nimeä , mutta sillä oli joku pikkutyttö mukana jonka luulisin olleen sen tytär tai jotain. Heh , se mies oli muuten minua lyhyempi , ja sehän tässä hiukan huvittikin ainoastaan. Olen itsekin muuten huomannut , että kaikki tyypit näyttävät pitemmiltä televisiossa kuin sitten oikeasti. Erityisesti odotan sitä päivää kun saan nähdä että minkä pituinen esim. Joonas Hytönen on oikeasti. Ja sitä päivää saan ilmeisesti odotella...


No comments: