Friday, September 30, 2011

Väkivaltaisen nuuskamuikkusen tapaus

Joskus sitä näkee outoja juttuja.

Todella outoja.

Eilen illalla sukelsin saaremme syksyisen tummaan yöhön ihan vaan kävelytarkoituksessa.Yhtäkkiä näin edessäni muutaman sadan metrin päässä miehen jolla oli musta pitkä takki sekä päässään sellainen vihreä "piippahattu" Nuuskamuikkusen tapaan.

Jo tuossa vaiheessa pystyi sanomaan tyypin horjahtelusta että tyyppi oli melko rankasti kännissä. Hän tuijotteli sisään kaduille parkkeerattuihin autoihin ja mutisi epämääräisiä siitä kuinka joko hän tai "joku jätkä" pian tappaa teidät kaikki. Ongelma tietysti oli se että kyseinen hemmo räyhäsi enimmäkseen itselleen, sillä vähäiset ihmiset kadulla vaihtoivat puolta välittömästi tyypin maneerit nähtyään.

Yhtäkkiä tyyppi kääntyi läheisen pienen bensa-aseman pihaan ja sieltä kuului karjahteluja ja sitten vissiin joku taisi käskeä tyypin painumaan helvettiin. Tämän jälkeen hän jatkoi läheisen kaupan pihaan ja isotteli valtavalle rekka-autolle, joka oli juuri poistumassa kaupan pihasta.

Tyyppi kirjaimellisesti hortoili ympäriinsä useita hetkiä, jonka jälkeen sitten tajusi mennä läheiseen räkälä-pubiin täysin spontaanisti sisälle. Äkkiä pubista kuului helvetillinen kahina ja ilmeisesti portsari tai joku vastaava heitti tyypin ulos pubista. Portsari työnteli nuuskamuikkusta ulos ovesta, jonka jälkeen tyyppi jäi isottelemaan pubin pihaan ja huuteli heitellen käsiään ilmaan. Tässä vaiheessa ohi oli ajanut jo kaksi poliisipartiota, mutta kukaan ei ollut viitsinyt soittaa heitä hakemaan tätä tyyppiä pois.

Noh, heppu kuitenkin räyhäsi vielä pihalla hakkaavansa ja tappavansa kaikki. Tämän jälkeen hän poistui toiselle puolelle katua hoippuen ja räyhäsi muutamille vastaantuleville ihmiselle. En osannut oikeastaan enää tässä vaiheessa varmasti sanoa että oliko kyseessä hullu vai humalainen, sillä tyyppi selkeästi oli jossain aivan eri sfääreissä. Huumeet kieltämättä kävivät mielessä- toki olemus ja ikä eivät viitanneet mihinkään satavarmaan huumeidenkäyttäjäänkään.Nuuskamuikkunen sitten hiukan rauhoittui päästyään metrotyömaalle ja yritti mennä makaamaan kadun vieressä sijaitsevaan kukkapenkkiin.

Maassa oli ilmeisesti kumminkin niin kylmä, että tyyppi päätti nousta sieltä pois ja huomasi että aivan hänen nenänsä edessä toisella puolella katua oli kaksi taksia parkkeerattuna. Tässä vaiheessa repesin hihittelemään itsekseni ja seurasin suurella mielenkiinnolla sitä että mitähän tyyppi meinaa oikein tehdä.

Noh, äijä vaappui taksiin ja hetken "mietinnän" jälkeen taksi lähti liikkeellekin.Olisi helvetin mielenkiintoista saada tietää että miten tuo taksimatka eteni ja mihin helvetin Muumilaaksoon tuo tyyppi lopulta halusi mennä.Joka tapauksessa tämä illan ohitsemme kiitävä välikohtaus sai minut jälleen miettimään asiaa siltä kantilta, että ehkäpä tämäkään mesta ei ole yhtään parempi Ruoholahden ohella, vaan on etsittävä mukavampia seutuja jostain ihan muualta.

Lauttasaari by night.

No comments: