Tuesday, September 27, 2011

Syvyys (osa 2)

Viime viikolla oli jo niin kylmä että pidin muutamina päivinä talvitakkia.

Tai ehkä se vaan johtui siitä että liikkumillani kulmilla ihanan raikas meri-ilma toi mukavan, useita asteita kylmemmän lämpötilan sille alueelle muutenkin.

Eilen piti olla taasen vapaapäivä, mutta kello seitsemältä aamulla soitettiin että voisinko tulla kymmeneksi töihin ja siitä iltapäivään asti. Hetkellisesti romahdin, mutta toisaalta päätin kuitenkin suostua. Tällä viikolla on muuten sitten jälleen kerran edessä seitsemän päivän työviikko, joka kyllä onnistuneesti syö kaiken sosiaalisen puolen elämästäni ja muutenkin muuntaa minut jonkinlaiseksi yöeläimeksi urbaanissa ympäristössä.

Aloitin lukemaan kirjaakin. Hankin Stephen Kingin "Cell"-nimisen teoksen, joka on vähän niin kuin Romeron Zombie-leffat, paitsi että tässä vaan Zompparit voi korvata verenhimoisilla hulluilla, jotka ovat tulleet hulluiksi heidän puhuessaan kännykkään ja saaden samalla osansa jostain ihmeen pulssista. Todella groovyä.

Kiva pitkästä aikaa kuitenkin lukea jotain. Sitä rakasta harrastusta en olekaan pitkään aikaan harjoittanut, enkä muistikuvieni mukaan ole lukenut kai koskaan yhtään Stephen Kingin kirjojakaan. Melko ällöttäviä ja shokeeraavia juttuja tässä kirjassa kyllä on jo ollut, mutta kenties se on viihdearvoltaan vain hyvä asia.

No comments: