Friday, September 02, 2011

Miesten keihäänheitto.

Eilen olin aika kuollut taas töiden jälkeen flunssankin ollessa vielä päällä, mutta siitäkin huolimatta päätin lähteä yhdentoista aikoihin kävelemään pitkin synkänmustaa Lauttasaaren yötä.

Sinänsä hauska huomio taitaa olla se että nyt on jo hemmetin kylmä ainakin niillä kulmilla missä minä vaikutan. Päätin kokeilla jokin aika sitten ostamaani Pea Coat-takkia, jonka iskin ohuen paidan päälle enkä muita asusteita housujen ja kenkien ohella sitten päälleni laittanutkaan.

Sen verran kylmä oli tosiaan jo yölläkin että ko. talvitakissa ei suinkaan tullut edes liian kuuma vaikka kyseessä oli oikeastaan alkava syksy ja päällysvaatteena melko paksu mm. villainen selkeästi talviolosuhteisiin suunniteltu kansitakki. Kävelyretkelläni näin kaksi poliisiautoa, yhden paloauton sekä omituisen silmälasipäisen miehen jonka kassissa kilisivät viinapullot. Hän vilkuili ympärilleen Otavantiellä ja taisi ottaa pientä naukkua pussistaan välillä aina eteenpäin edeten.

Itsehän olen yhä edelleen flunssassa. Kaipa tämä ennen pitkää parantuu, mutta mitään varmaa ei tietenkään voi sanoa kun kerran yksikin tyyppi sanoi minulle eilen että kuulemma nyt on liikkeellä joku kolme viikkoa kestävä flunssakin n' stuff. Kuinka fantastista yleistä terveydentilaani ajatellen!

Lähden nyt juomaan kahvia ja tämän jälkeen pelaan varmaan loppupäivän pasianssia!



No comments: