Monday, September 05, 2011

Pako todellisuudesta (Helsingistä)

Kummallista vuoristorataa tämä duunikäyttäytyminen.

Välillä haluaisi mennä piiloon. Välillä taas haluaisi tehdä jotain. Välillä jopa hävettää, väsyttää ja on vessahätä samaan aikaan. Groovyä.

En ole ollut taas kotona pariin päivään. Olen paennut klaustrofobista kaupunkitodellisuutta sinne jossa tällaisia ongelmia ei kuulemma ole. Vaan onpa niitä- halusi sitä myöntää tai ei.

Tämä päivä ei myöskään ole oikein ottanut kuluakseen ja rupesin äsken tekemään yhtä juttua jonka huomasin nolosti jo tehdyksi viime viikolla. Vaikka ehdinkin suuna ja päänä aloittamaan ko. homman, niin onneksi vasta myöhemmin huomasin että JOKU oli sen jo tehnyt sekä siististi järjestänyt. Nopeasti lingoin omat kyhäelmäni kirjaimellisesti roskiin ja sitten tein turhaan jotain ihmeen paperitilauksiakin.

Muuten niin on kamalan tylsää, kuten todettu. Mielenmaisemaani hallitsee tällä hetkellä savunharmaa todellisuus, josta ei millään näemmä näytä pääsevän ylitse eikä ympäri. Onneksi tänään ei tarvitse työskennellä kuin neljään, mutta onhan se niinkin että tällä hetkellä vielä se noin kuusi tuntia saisi sekä voisi kulua nopeammin.

AHAHAHAHAHAH... Just tätä kirjoittaessani tuosta ikkunan takaa käveli joku jätkä, joka näytti ihan siltä että se varmaan sanoisi ammatikseen "Maagikko".

Kyseessä oli siis vihreään vakosamettipukuun(!) pukeutunut pitkäpartainen mies, jolla oli musta silinterihattu päässään- eli siis jälleen mitäs helvettiä? No kumminkin, niin hän oli varmaan melko todennäköisesti ammatiltaan Maagikko. Vähän niin kuin Edward Norton siinä yhdessä elokuvassa.. jossa hän oli maagikko!

Vitsi kun mikään asia ei taas vaihteeksi tunnu miltään. Mä olen koko ajan ihan omissa maailmoissani enkä välitä mistään mitään. Tätä kai se turhautuminen sitten teettää.

SEIS MAAILMA! TAHDON ULOS.

No comments: