Tuesday, September 20, 2011

Kahvipaussien maa (open your eyes)

Ette saa. Ette voi. Ei kiinnosta.

Taas yksi päivä töissä. Samaa paskaahan tämä nyt on jo- se on käynyt selväksi.

Ilmat ovat kyllä ihan kummallisia nykyään. Tavallaan on niin kuin joka aamu sekä yö helvetin kylmä, mutta jos laitat päälle yhtään lämpimämpää vaatetta, niin sitten onkin taas yllättäen liian lämmintä.

Nyt tässä olisi yksi melko tärkeä työasia, mutta en suoraan sanottuna jaksa hoitaa sitä kun vasta huomenna. Tehtävään liittyy ainakin kahdelle eri henkilölle soittamista puhelimen välityksellä, mutta en halua soittaa nyt kummallekaan sen puoleen kun oikeasti hoitaakaan koko asiaa. Menkööt siis huomiselle- eivät nämä samat asiat kuitenkaan mihinkään katoa tai vallitseva todellisuus juuri muuksi muutu.

Eilen menin Kampin ostoskeskuksen kolmanteen kerrokseen, ja siellä joku todella vahvasti meikattu eksoottinen nuori nainen kysyi minulta unenomaisesti että "do you want buy a gift for your girlfriend, wife, lover or friend?", johon minun täytyi vastata kieltävästi. Taisi olla kyseessä jonkinlainen kosmetiikkatuotteiden myyntiyritys, mutta tilanne muistutti minua lähinnä Vanilla Sky'n kohtauksista, jossa Tom Cruise ja Pénelope Cruz ovat jossain diskossa ja sitten tämä nainen toteaa että "I'll tell you in another life, when we are both cats".

Samat fiilikset siitä kohtaamisesta kyllä jäi.

Mietin hetken sitä kuinka luonnollisesti tuo litania (miehen) eri parisudevaihtoehdoista purskahtikaan hänen suustaan. Olen itse nyt ehtinyt olla noista vaihtoehdoista muutamassa, enkä totta puhuen ole ennen ajatellutkaan asiaa.

Nyt kuitenkin on aika taas pelata pasianssia ja taitella tulosteita siisti tuonne yhteen laatikkoon.

No comments: