Tuesday, October 04, 2011

Parempia tekemisiä

Nyt voidaan jo tosiaan sanoa syksyn saapuneen.

Se on aika paska juttu, sillä kuten olen ennenkin todennut niin syksy on melko pimeää, kylmää ja märkää aikaa. Paskaa fiilistä on siis valitettavasti luvassa.

Olen kuitenkin päättänyt tehdä tänä syksynä eeppisesti "asiat toisella tavalla". Nimittäin olen päätänyt kysyä asuntoni omistavalta taholta mahdollisuutta siihen josko voisin maalata asunnon seinät samalla valkoisella värillä joka siinä on selkeästi ollutkin, mutta päässyt osittain hiukan haalistumaan.

Olen todella huono melkein kaikissa kädentaidoissa, mutta luulisin tällaisen pienimuotoisen projektin kuitenkin onnistuvan. Pyydän kuitenkin ensiksi luvan ja sitten sen saatuani hankin maalit sun muut tarpeelliset tavarat.

Toisekseen talvilomien pitämisestä esitettiin virallinen kysely eilen. Nyt juuri tuntuisi kyllä siltä että noin kuukauden päästä voisi hyvinkin pitää jonkinlaisen talviloman, sillä alan olemaan melko uupunut töistäni muutenkin. Tuntuu hyvältä ajatella että voisi pitää tauon jonkun noin viikon tai vähän yli tästä kaikesta paskasta ja vaan olla ja tehdä mitä huvittaa.

Taidan esittää talvilomatoiveeni vielä tällä viikolla, jonka jälkeen sitten katsotaan että käykö se esimiehille sun muille sikariportaille. Kieltämättä tuo kyseinen loma tai siis sen pitäminen olisi nyt tärkeää, sillä hapotus työluontoisena on taas viime aikoina ollut sitä luokkaa että oksat pois.

No comments: