Wednesday, October 05, 2011

Tänään mietin:

Ennen kuin taas puhutaan asiaa, niin puhutaan asian vierestä:

Tänään kun mulla oli töissä tylsää, niin tulin miettineeksi että mitä tapahtui Juhan Af Grannille. Siitä miehestä ei ole kuulunut mitään viime aikoina.

Sitten eksyin Wikipediaan lukemaan hänestä ja huomasin kuinka paljon olinkaan unohtanut tai edes tiennyt hänestä.

Tässä erikivoja otteita:

..Grannin mukaan monien ihmisten kokemien erikoisten tapausten ja salaliittojen takana ovat avaruusolennot, hänen määritelmänsä mukaan alien hybridit.[8] Hänen mukaansa avaruusolennot tarkkailevat, valvovat ja säätelevät ihmisten elämää useilla eri tavoilla ja ne käyvät päivittäin maapallolla.[9] Alien hybridien aiheuttamia ikävyyksiä ovat Grannin mukaan keskenmenot, joilla ne pyrkivät kontrolloimaan ihmisten mutaatioita ja kehitystä.[8] Grann väittää kokeneensa kontaktin avaruusolentoihin Israelissa lähellä Jaffan kaupunkia

Grann uskoo yhteiskunnan siirtyvän myöhäis-orwellilaiseen järjestelmään, jossa ihmiset implantoidaan poliittisen kontrollin takia mikrosiruilla, joiden avulla heitä voidaan salakuunnella ja jäljittää. Hän kertoo tietävänsä myös erittäin salaisia virkamiehiä Yhdysvalloista, jotka on implantoitu. Grannin dokumenttisarjassa Uusi ilmestyskirja - ihmiskunnan viimeinen exodus Yhdysvaltain armeijan salaisen tiedustelupalvelun majuri Ed Dames paljastaa ryhmänsä olleen tekemisissä avaruusolentojen kanssa, joiden sivilisaatio on 100 miljoonaa vuotta ihmiskuntaa edellä..

Oi hemmetti, just näin mäkin välillä aattelen!

Mä muistan lapsuudestani myös sen kuinka Af Grann kai kuulutti jotain X-Filesin jaksoja MTV3:lla.

No comments: