Monday, January 17, 2011

There's nothing else you can do-

Niinhän siinä sitten kävikin että Helsinkiä en päässyt karkuun vaikka maanantai onkin tai siis olikin vapaapäiväni. Ajelin ihan huvikseni Metrolla itäkeskuksesta Ruoholahteen ja takaisin ihan vaan tutkimusmatkailun nimissä. On hyvä vähän tietää tuon metroverkon erinäisiä käyttömahdollisuuksia noin muutenkin, joten sinänsä Espoon rajoille ajeleminen metrolla on kyllä ihan hyvä idea näin melkein kertaluontoisesti.

Kävin ostamassa pari pakettia tuontikahvia eräästä mestastakin. Sinänsä aika ironista että tämä on sitä samaa kahvia mitä ostelin ja ostelen aina Ruotsissakin vieraillessani, joten sinänsä tavara on tuttua ja maku erittäin kiva. En olekaan juuri tätä merkkiä ostanut pitkään aikaan, joten voin sanoa että heti kun pääsin kotiin niin keittelin kahvit juurikin siitä. Ostin myös paketillisen jotain muuta tuollaista saman merkin Arabicaa, mutta sitäpä en avaakaan kunnes tämä entinen on loppunut.

Nyt kai kuuluisi miettiä sitten sitä että eikös olekin kiva viettää vapaapäivää näin viikon alkajaisiksi ja muutenkin keitellä kahveja omassa rauhassa muiden käydessä töissä? No, ei todellakaan ollut oikeastaan kivaa olla kotona, sillä outo velvollisuudentunne kiusasi minua pitkin matkaa vaikkakaan se ei ennen ole minua niinkään häirinnyt. Se on ikävä tunne, mutta onneksi siitä pääsee tavallaan ehkä eroon jo huomenna.

No comments: