Wednesday, January 19, 2011

A.K.A. "Vanavedessä"

No tuota, viimeisen 72 tunnin sisään on mahtunut törkeän ilmeisesti nahkafagotilla tai jollain muulla musisointivälineellä melkein rahastusyrityksen kohteeksi joutumisen (metrossa) ohella sään lämpeneminen sekä sitten myös "töissä duunissa"-puolelta uuden aivan varman de facto-verivihollisen ilmaantuminen. Arvasin kyllä että joku vetäisi herneen nenäänsä siitä mitä tuli tässä päivänä eräänä kirjoitettua tietyn jutun jäljiltä, mutta aion puolustautua sillä että minäkin olin niin väsynyt, stressaantunut ja sovitaan vielä vaikka että menkatkin oli tulossa jotta saataisiin sitä kipeästi kaivattua sympatiaa eli ymmärrystä mikäli nahkurin orsille päädytään. Tuskin kuitenkaan päädytään, sillä ei näemmä kovin moni muukaan päädy vielä isommista sekoiluista.

Säät ovat tosiaan lämmenneet ja tämä on houkutellut metroihinkin kaikenlaisia matkustajia kaltaisteni kummajaisten ohella. Nimittäin jostain päärautatieaseman tienoilta ilmaantui tuossa päivänä eräänä eräs heppu ja hänen naisensa samalla asettaen viereeni pienikokoisen kaiuttimen vai minkä ämyrin nyt onkaan. Hän iski minulle salamannopeasti silmää kun epäilin hänen pikemminkin vetävän laukustaan jonkun viidakkoveitsen, palopommin tai konepistoolin. Hän kuitenkin vetäisi vielä laukustaan sellaisen klarinetin vai minkä soittimen nyt olikaan ja pienestä kaiuttimesta alkoi kuulumaan sellaista hissimusiikki-versiota tästä Eric Claptonin "I just called to say I love you"-biisistä, johon päälle mies soitti sitten tätä klarinettiaan.

Soitto jatkui tasan yhden pysäkinvälin verran, jonka jälkeen nainen keräili rahaa ja he häipyivät jonkun aseman tienoilla. Tämä oli niitä tosielämän "WTF"-momentteja, joita olisi voinut kruunata kenties vielä jonkun alastoman miehen ilmaantuminen Metroon. Tai kenties vielä parempi juttu olisi ollut että minä olisin ollut se alaston mies vieläpä huomaamattani.

Olen muuten myös huomannut nyt tässä työn ohella naisasioista puhuttaessa että taidan nimenomaan olla siitä "äidit tai tyttäret tykkää"-kahtiajaosta juurikin se äitien tykkäämä. Sikäli tämän tiedon karttuessa taitaa olla fiksusti viisaampaa ryhtyä vanhempien naisten perään käveleväksi, sillä nuoret naiset eivät ihan oikeasti ole minusta kovinkaan kiinnostuneita. En tarkalleen tiedä mistä tämä johtuu, mutta niin se nyt vaan näyttää olevan.

No comments: