Thursday, January 06, 2011

Kill city kills

Päällimmäisin ajatus tänään oli ja on kai edelleen se että miksi tämän päivän piti olla vapaata. Ihmeellinen pätkäisy oli tämä tässä tänään kehittävän ja tuotteliaan työviikon väliin, joten kyllä sinänsä vähän itkettää kun huomenna kumminkin pitää mennä töihin ja tänään sitten ei mennä. Itkuja, potkuja ja raivareita on siis luvassa.. onneksi huomenna kumminkin on luvassa viikonloppu. Perkele.

Kai tällainen "kolme päivää töitä, yksi päivä vapaana ja sitten taas töitä päivä ennen viikonloppua"-tahti kumminkin joillekin sopii. Kaikki taitavat tykätä lepäillä nämä ajat ainakin työtoverieni riveistä.

Itse en voi oikein kertoa mitään fiksua mistään. Söin tänään pitkästä aikaa kalaa tonnikalapihvien muodossa ja kuuntelin musiikkia Youtubesta. Näin myös unta viime yönä jossa minulta tultiin kysymään että miksi minulla oli päässäni keltaiset aurinkolasit. Minähän en todellisuudessa omista moisia, mutta siinä unessa ilmeisesti omistin sellaiset ja meneillään oleva vuodenaika oli muuten kesä.

Lisäksi olen tullut siihen tulokseen että nuo Helsingin metrot ovat aivan helvetin liian räikeitä väreiltään. Ne ovat nimittäin oransseja, jotka sinänsä ovat tietysti ihan kivoja ja piristäviäkin vaikkapa nyt harmaiden talviaamujen piristykseksi, mutta fakta taitaa olla kumminkin se että ennen pitkää ne alkavat aiheuttamaan päänsärkyä liiallisen värinkäytön jäljiltä. Muistaakseni jossain New Yorkissa ne metrot ovat harmaita ja sinisiä, jotka ovat sinänsä ihan fiksu värivalinta hillityksi välittyvän olomuotonsa ansiosta. Göteborgissahan ei sitten puolestaan ole metroja, vaan pelkästään ratikoita, busseja sekä ns. "lähijunia".

No comments: