Wednesday, January 12, 2011

Syvenee?

Työnarkomaanius on siitä ikävä juttu, että vaikka töitä ei saisikaan tehtäväkseen ihan niin paljon kun odottaa, niin kumminkin nekin työt mitä saa täytyy tehdä niin hyvin kuin taitaa.

Tämän faktan siivittämänä olen jälleen huomannut että niin moni asia on jäänyt hoitamatta. Muutaman laskun olen unohtanut maksaa, sähköpostiviesteihin en ole vastaillut sekä tämän ohella sitten muuten vaan työasiat pyörivät koko ajan mielessä. Sikäli kun yksityiselämä on kaatopaikan tasolla, niin sitäkin suuremmalla syyllä yrittää hoitaa hommansa hyvin ja jättää yksityiselämänsä sille tasolle missä se nyt sitten onkaan. Sovittakoon että annan sille tekohengitystä kun tai jos ehdin. Tällä hetkellä on siis ihan sopivaa sanoa että yksityisasiani ovat "koomassa" until further notice, eiks niin?

Mielenkiintoista on kai myös se että olen huomannut itsessäni aivan uusia puolia huolimatta siitä että kotona haluankin olla enimmäkseen omissa oloissani tällä hetkellä. Nimittäin työpaikalla sosiaalisuuteni nousee aivan uuteen potenssiin ja muutenkin korostuu aivan eri tavalla kuin vapaa-aikana, jolloin suurinpiirtein murahtelen vain ihmisille paheksuvasti ja suunnittelen kaikenlaisia "koiruuksia" tehtäväksi vapaa-ajalle jota minulle ei onneksi ole aivan hirvittävästi suotu.

Että pitemmittä puheitta tällä jatketaan ja viikonloppuna sitten lisää.

Voikaa hyvin.

No comments: