Monday, March 01, 2010

All hope is gone, man.

Lainatakseni erään yhtyeen erästä levyn nimeä, niin tuossahan se tämänkin päivän mietelause taas on.

Ihme juttu että en ole flipannut täydellisesti vaikka koko ajan kaikki on ihan täyttä paskaa. On se kyllä (helvetin) hyvä juttu että en käy missään psykologeilla tai muillakaan mentaalipuolen asiantuntijoilla setvimässä näitä juttujani - minulle varmaan määrättäisiin jatkuva mielialalääkitys ja sitten suljettaisiin yhteiskunnan turvaamiseksi johonkin punaiseen ja pehmustettuun huoneeseen potentiaalisena sekopäänä. Sitten kun pääsisin ehkä joskus sieltä pois, niin tulos olisi varmaan kai joko tämä tai tämä. Take your pick.

Eilen olin pitkästä aikaa hyvällä tuulella kai jonkun viitisen minuuttia, kun kuulin James Brownin musaa radiosta. Kuvittelin jonkun hulppean Afroamerikkalaisen jätkän hoippuvan suunnaton Afro päässään pitkin pitkää ja erittäin kuumaa kesäkatua, ja humoristisen mielikuvan ohella muistelin kesää. Tämä kaikki kostautui juuri silloin kun ajattelin elämän olevan mukamas jotenkin edes vähän siedettävää.. mutta tuota.. Vitut taasen.

Huh huh, nämä on taas näitä hetkiä kun tarvitsisi jostain jonkinlaista voimaa. Radiosta tulee muuten juuri nyt Genesiksen "throwing it all away", jonka te nyt varmasti luulette viestivän minulle että pitäisi hypätä tuosta ikkunasta ulos. Noh, eipä sekään huono idea ole, harmi vaan että en kykene murhaamaan itseäni.

.. Why so serious?

No comments: