Friday, March 26, 2010

Päivän puistattavat puheenaiheet

En muuten muista että sanottiinko Pentti Saarikosken vaiko Bukowskin tuotannosta että jos sitä luki muutaman sivun niin hengitys alkoi haisemaan ihan viinalle. Enpä tosiaankaan muista että kummasta herrasta tuo lausunto oli esitetty, mutta pitääpä joskus tarkistaa. Tätä minä mietin tänään.

Lueskelin tuossa äsken netistä uutisia. Hupaisaa että nyt suurin uutinen jossain Suomi24:ssä (a.k.a. "Suoli24") on joku täysin fiktiivinen äiti joka haluaa täysin fiktiiviselle pikkuvauvalleen tatuoinnin. Jotenkin tyypillistä että tällainen uutisointi pääsee nyt pinnalle huomioonottaen vielä senkin että Suomi24 on trollien paratiisi ja tulee aina olemaan. Kukaan ei ole ajatellut että entäpä jos tuo koko pikkuvauvan tatuointipelleily onkin täyttä paskaa? Juurihan uutisoitiin että eri nettipalstoilla trollailu on joillekin ikävystyneille ihmisille ihan harrastus, joten miksei joku näinkin älytön juttu voisi olla ihan hyvin jonkun harrastelijan kehitelmä julkisuuden aikaansaamiseksi? Toisin sanoen "I don't buy it". On vain kovin tyypillistä että porukka alkaa kiehumaan tällaisista paska-aiheista, mutta ketään ei kiinnosta se että tämä maa menee koko ajan huonompaan ja huonompaan jamaan päivä päivältä erinäisten varsin itsekkäiden ja usein poliittisten tahojen aikaansaamana. Tärkeämpää kimpaantua oikeasti jostain vitun trolleista netissä kuin siitä että miten saataisiin työttömille kansalaille töitä ja erinäiset lakot minimoitua. Ei mitään muuta kun lisää sirkushuveja kansalle ja ehkäpä kenties siinä välissä sitä proverbiaalista leipääkin isokenkäisiltä, niin!

Tänään ihmetytti lähinnä se myöskin eniten että kykenin jopa nukkumaankin kello kuuden jälkeen aamulla vielä hiukan. Heräsin joskus vähän ylitse kahdeksan ja sitten huomasin että vedenkeittimessä ei ole taaskaan vettä. Nykyään pyrin täyttämään sen aina ihan kukkaralleen jonka seurauksena noin vesilitran keittämiseen menee yli kymmenisen minuuttia. Join muuten tänä aamuna tuollaisen veteen sekoitetun Berocca-kapselin, ja epäilen että se kuivattaa elimistöä vaikka sen pitäisikin oikeastaan sisältää kaikenlaista "terveellistä" vitamiiniainesta sun muuta. Voin tietysti olla täysin väärässäkin.

No comments: