Monday, March 29, 2010

Above sea level again

Hyvin ristiriitainen päivä tänään ollut taas. Vanhoja tuttavuuksia, "careful what you wish for"-tilanteita aivan täydellisesti sekä tunteikkaita reunion-hetkiä. Lisäksi hajoaminen erääseen suomalaiseen iskelmäbiisiin.

Ihan aluksi tuli taas osoitettua tänään että ilmeisesti kaikesta huolimatta toisinaan risukasaanikin paistaa se päivä. Olen jo pitkään toivonut erään asian toteutumista, ja nyt sitten kaikki on toteutunut aikalailla hyvin ja paremminkin sen tiimoilta, joten on todettava että voittajan on helppoa hymyillä taas vähän aikaa ja hyvin varoen. Tämä nyt kuitenkin onneksi tietää taas muutamaa asiaa, joka on kieltämättä oikein hyvä asia kun naista tai mitään muutakaan ei ole elämässä tällä hetkellä jonka puolesta murehtia tai muuta sellaista.

Tänään oli myös eräs varsin hauska reunion-hetki. Se taisi olla tälle reunionin kohteelle isompi juttu kuin minulle, mutta sehän oli vain hyvä asia. Kyseessä oli eräs sellainen tyyppi joka varmasti kiinnostaa tämän ihanan blogini pitkäaikaisimpia lukijoita siinä määrin että toteanpa sen olleen hyvä ja tarpeellinen reunioni. Ei myöskään hätää sen puoleen- en tavannut exääni, sillä siitä olisi ollut aika kaukana nuo hauskat hetket. Kyseessä oli ihan miespuolinen tyyppi ja aivan helvetin hyvä tyyppi, vieläpä.

Ja sitten vielä se asia joka ihan oikeasti sai minut tänään vitutuksen partaalle. Nimittäin kuuntelin tänään tapani mukaan radiota, ja sieltä alkoi sitten yhtäkkiä tulvimaan jotain Suomenkielistä iskelmäsettiä. Ne sanoitukset siinä biisissä olivat aivan absurdit ja samoin oli se koko äänimaailmakin siinä biisissä. Jälleen kerran minut saatiin sen biisin kuunneltuani uskomaan että suomi-iskelmä on ihan täyttä paskaa. Herranjumala mitä SHITTIÄ! No fucking way, dude... No fucking way.

Kyseessä on joku "Chisu" ja hänen biisinsä nimeltä Baden-Baden, jolla on vielä enemmän rändömimpi musavideo, josta en tajua yhtikäs mitään.

Ja taas pullotetaan kyyneleet
Myydään ne Baden-Badeniin
Missä Suomen murheet pumpataan suihkulähteisiin
Joo, pullotetaan kyyneleet junalla Baden-Badeniin
Missä niissä kylpee turisti ja toinenkin, uuh


Siis mitä vittua!? Pää hajoaa!?

FFFFUUUUUUUUUUU---

No comments: