Saturday, March 06, 2010

Kadonnut raharuhtinas

Heräsinpä tässä juuri. Kello on nyt tasan yhdeksän aamulla, ja taisin mennä nukkumaan tuossa joskus kolmen tai neljän aikoihin aamuyöstä. Kieltämättä katse on hieman "rakeinen" paremman termin puuttuessa, eli sitä kai voisi tai pitäisi mennä nukkumaan vielä ainakin vähäksi aikaa.

Eilen oli yöllä melko kivat pakkaslukemat. Viisitoista astetta miinuksella puolella, vaikka pitäisikin kai olla kevät. Voi tietystikin niin kestää aika pitkäänkin ennen kuin täällä alkavat minkäänlaiset kevään merkit ilmetä, ja sen ohella vieläpä täällä nyt on oikeastaan ihan 100% talvi vieläkin päällänsä. Eihän siitä mihinkään pääse.

Katsoin pari leffaakin, joten suorastaan lupaankin nyt päivittää hieman noita tietoja tuohon katsomistani elokuvista ja niin edespäin. Tänään lauantaina ei olekaan sen kummempia tekemisiä, mutta eipä se nyt minua haittaakaan. Siksi toisekseen niin viime aikoina on tullut katsottua muutamat Kummeli-sarjat DVD:ltä huudettuani ne Huuto.netistä. Sarjat jotka huusin ovat Lääkärit Tulessa ja Lihaksia&Luoteja. Molemmat ovat aikamoisia klassikoita ja täten onkin selvää että olen nähnyt ne silloin aikoinaan alkuperäisinäkin jo voidakseni sanoa näin.

Oikeastaan noiden kahden jälkeenhän on vielä se kolmaskin sarja, nimittäin nimeltään "Jurismia!" jota en muistaakseni ole nähnyt kuin muutaman osan verran. Se nyt kuitenkaan ollut mitenkään ihmeellinen sarjana, nimittäin minusta tuntui jo silloin kuin tuo sarja tuli että Kummeli ideoineen alkoi hieman hiipumaan. Eipä silti, kyllähän se heidän viimeisin elokuvansa ihan kohtuullinen oli, mutta parempiakin samalla kokoonpanolla tehtyjä leffoja olen kieltämättä nähnyt.

Jospa tässä yrittäisi availla silmiään ja mieltään vaikkapa kahvilla. On muuten pitkästä aikaa suhteellisen harvinaista olla kahdeksan aikoihin AAMUSTA hereillä.

No comments: