Friday, March 19, 2010

Until further notice (kevät on peruutettu)

Hieman oli kyllä mielenkiintoiset fiilikset taas tänään kun yhtäkkiä alkoi vaan satamaan helvetisti lunta samalla mitalla kuin keskellä kylmintä ja synkintä talvea. Lunta tuli sen verran paljon että kaikki ne vähäisetkin kohdat jotka olivat vähäisten keväänmerkkien muodossa sulaneet peittyivät uudelleen lumeen. Tienvarret ovat myöskin nyt aivan täynnä lunta ja aurausautot sahaavat pitkin tienvarsia samaan tahtiin kuin silloin tämän kaiken lumenpaljouden alkaessakin.

Pienehkö halvaus kyllä tämä tällainen keli taas. Mistähän mahtaa kieliä? Uskallan väittää että en ollenkaan ihmettelisi jos kesäkuussakin vielä satelisi lunta tai että lunta olisi ylipäätään jäljellä silloinkin. En vaan kyllä tosiaankaan tykkää tästä kelistä. Täyttä paskaa.

On tässä kumminkin muuten ihan tasaisesti menneet asiat. Ei minulla nyt ole mitään uutta kerrottavaa juurikaan millään rintamalla. Asiat nyt etenevät samaan malliin kuin ennnekin, vaikka on todettava että ainakaan vielä tämä vuosi 2010 ei ole poikennut juurikaan pystyynkuolleesta viime vuodesta. Pessimistinä minulla on syytä epäillä että tuskinpa tämäkään vuosi tulee eroamaan mitenkään konkreettisesti mistään, vaikka toisaalta kumminkin on niin että elämästä tekee juuri mielenkiintoisen eräiden mielestä sen arvaamattomuus.

Katselin tuossa muutaman leffankin pitkästä aikaa. Sellainen teos tuli tsiigailtua kun Basketball Diaries. Tämä Leonardo Dicaprio oli siinä oikeastaan ihan OK suoritustasoltaan ja tarinakin oli kieltämättä ihan mielenkiintoinen. Jännää kai oli se miten leffa täysin osoittautui päinvastaiseksi sisällöltään odotuksieni kanssa. Kaipa se vain toisaalta kertoo sen miten ei oikein voi aina täysin vetää johtopäätöksiä siitäkään että minkälainen elokuvan lopullinen "taso" on vain yhden kohtauksen nähtyään. En kuitenkaan pitänyt tätä elokuvaa huonona tuon yhden kohtauksen nähtyäni suinkaan, vaan pikemminkin yllätyin sitten sen lopullisesta sisällöstä kokonaisuudessaan.

No jospa tästä taas lähtisi vaikka nukkumaan tai jotain.

No comments: