Tuesday, January 10, 2006

Sivustoja läheltä ja kaukaa

Tämän postauksen aiheena on kerätä mahdollisimman monta todella erikoista asiaa käsittelevää internet-isvustoa samaan syssyyn. Aiheita on todellakin löytynyt kuukausien aikana milloin mistäkin; molempien internetselaimieni suosikit ovat tyhjennetty lähes kokonaan.

Olen muuten myös ottanut huomioon sen , että kultainen lilja postaus on todella myöhässä. Tämäkin epäkohta pyritään korjaamaan mahdollisimman pian. Odottakaapa sillä aikaa , ja tuudittautukuaa antamiini linkkeihin:


South Park Mangana

Nuo Japanin ihmemaan "monitaitoiset ja haluiset" ihmimiehet ja naiset saavat ilmeisesti aikaiseksi oman versionsa ihan mistä vaan länsimaisesta pop-kulttuurin tuotteesta. Lähin muistikuvani tämäntapaisesta tempauksesta taisi olla muutama vuosi sitten huomaamani Star Wars - Manga joka taisi poikia muutamia jatko-osiakin. Tällä kertaa South Park näyttää orientaaliset piirteensä - omasta mielestäni pelottavan etevällä tavalla vaikkakin Cartman on aivan liian laiha.

South Park Manga


Pikkuväen valvontaa

Sivu sisältää jonnekin Irlantilaiseen maaseutumaisemaan piilotetun webbikameran jonka tarkoituksena on mahdollisesti paikantaa lokaaleja maahisia / keijuja. Vielä ei ilmeisestikään ole tärpännyt - vaikka aivan turha kuvitella että minä tuota ruutua tuijottaisin 24 tuntia päivästä joittenkin kääpiöiden perässä.

Irish Leprechaun watch



Älykäs herätyskello

"Clocky" on kello joka on hyvinkin tarpeellinen kapistus monille. Nimittäin se piiloutuu jonnekin sopivaan kolkkaan makuuhuoneistanne joka aamu soituaan. Syy tälle omalaatuiselle käytökselle on unesta heräävän , ärtyneen ja myrtyneen nukkujan estäminen normaalin herätyskellon kuorsausnapin käytölle. Toteutus voi kuitenkin hiukan ontua ?

Clocky - An alarm clock for people having trouble getting out of bed


Mao siellä ja täällä

Tämä Kiinalainen taidehenkilö on keksinyt varsin nationalistisen tavan uudistaa vanhoja taideteoksia niiden aiheiden puolesta. Eli pähkinänkuoressa viimeinen ehtoollinenkin on nyt Maon klooniarmeijan virnistelyhetki.

Mao Zedong images in famous art pieces














No comments: