Tuesday, January 17, 2006

Sama kaava toistuu

Viime viikolla kaikki inhoittavan valkoinen lumi karkasi pois maasta kokonaan. Olin suorastaan tyytyväinen siihen sen johdosta , että ilmatkin hieman lämpenivät.

Eilen aamulla hiljainen lumisade jälleen tulvi taivaista peittäen maan vain väljästi valkoiseen viittaansa. Toivoin että lunta ei tulisi kovinkaan paljon , sillä lumella on ikävä tapa peittää kaikki jäätyneet kohdat maasta aiheuttaen todella kivuliaita kaatumisia yms. tapaturmia juurikin tällä hetkellä. Muistan hyvinkin tarkkaan että viime vuonna juuri tähän samaan aikaan oli aivan samanlainen säätila meneillään; silloinkin nimittäin kirosin sitä , vaikkei Blogissani vielä mitään mainittukaan.

Harmaat tohvelini vetelevät myöskin viimeisiään. Täytyisi varmaan ostella uudet suhteellisenkin pian sillä muussa tapauksessa varpaani joutuvat todella kylmän ja inhoittavan lattiamme armoille tässä kevättalven alkupuolella tahtomattaankin. Olen myöskin huomannut että täälläpäin päivät eivät ole enää pimeitä niin kuin ennen. Selvästi parantumisen merkkejä on siis ilmassa.

No comments: