Tuesday, January 06, 2009

Talvi jatkuu

Tänään ei ole kummempaa tapahtunutkaan. Muutama tyyppi osti minulta taas tavaraa Huuto.netissä, eli toistaiseksi saldo on vähän yli sata euroa parissa päivässä. Ihan hyvin.

Pelailin Fallout kolmosenkin lävitse. Vitutti suunnattomasti sen äkkinäinen lopetus, sillä ko. peli oli kuitenkin sellainen mitä olen odottanut pienen ikäni. Noh, läpi se nyt kuitenkin on ja pysyy. Aloitin Hitman: Blood Moneyn.

Oikeastaan minun tekee mieli pitsaa. Vaikka tiedän että pitsa ei ole minulle terveellistä, ja painojen nostelu + päivittäiset juoksulenkit pitäisi taas aloittaa - niin silti tekee mieli pitsaa. Muutama kuukausi sitten aloitin taas kuntoilun tarkoituksena saada armeijassa Coopperista "hyvä"-tulos. Kävin joka päivä juoksulenkillä n. kahden kuukauden ajan, ja juoksinkin kotiuttamiscooperissa sen hyvän tuloksen. Vähän jos oltaisiin enemmän saatu aikaa harjoitella, niin varmasti oltaisiin se 3000m saatu aikaiseksi. Kesäkuntoon tässä kuitenkin pitäisi ruveta pääsemään, sillä kesäkin on nimenomaan tulossa.

Juon tässä samalla tätä kirjoitellessani Liptonin Persian Earl Grey-teetä. Kahvin makuun pääsin taas valitettavasti armeijassa, ja nyt olisi tarkoitus lopettaa se teellä. Armeijassa Sotkun kahvit munkilla kuin munkilla olivat yleensä aina alle sen euron, joten täytyy myöntää että päivärahat riittivät aika mukavasti useampaankin kahviin päivässä. Muistelisin että olen joskus juonut sellaista kun "Russian Earl Grey"-merkkistä teetä. Siinä taisi olla hiukan sitruunan makua mukana. Samalla soi nyt muuten Radio Rockin Playeri. Biisinä Maj Karman, tai pikemminkin Herra Ylpön "Sata Vuotta". Helvetin hyvä biisi, josta tulee mieleen pari kuukautta sitten pitkästä aikaa ostamani Maj Karman pitkäaikainen klassikko-CD nimellä Sodankylä. Myös levyn nimikkobiisi on aivan helvetin hyvä kappale sinänsä - ja vaikken Sodankylässä armeijaani käynytkään, niin kyllä se muistoja herättää. "Me olimme napapiirin rakastavaiset..."

Päivän biisi: Garbage - Push it

No comments: