Wednesday, January 28, 2009

JALAT HUUTAA HOOSIANNAA!!

Taas yksi lenkki tehty. Tällä kertaa panokset koveni, ja juoksin normaalin lenkin maiharit jalassa tavallisten lenkkitossujen sijaan.

Nyt on kyllä paikat ensimnäistä kertaa yli kuukauteen todella kipeät. Jalat eivät oikein tykänneet maihareista, mutta minkäs teet - se lopulta vain auttaa lisäämään kestävyyttä. Penikatkin olivat todella kipeät - vähintäänkin tuntui ihan pohkeista ylöspäin pakaroihin asti. No, pakko oli jatkaa ja pakko oli tehdä. No pain, no gain.

Pitäisi varmaan alkaa myös juoksemaan reppu selässä. Joskus lukiossa ollessani niin juoksin lenkkejä metsäteitä pitkin reppu selässä jonka kuormana oli 4-6 litraa vettä. Kumma kyllä siinä iässä sen kyllä jaksoi tehdä, vaikkakin ensimmäisinä viikkoina selkä oli aivan säpäleinä juoksulenkkien johdosta. Se voisi kuitenkin näyttää vähän oudolta juoksennella tuolla pitkin ja poikin reppu selässä. Liian bisarria.

Juoksentelen nykyään pitkin ja poikin kaupunkia kurssiverkkarit päällä. Ne alkavat kylläkin olemaan minulle aivan liian isot lähinnä siitä syystä että olen pakostikin laihtunut. M-kokoa kohdenhan tässä ollaan menossa, ellei jopa jo olla siellä nytkin. Itse en näe mitään ongelmaa kyseisten verkkarien käytön kanssa, sillä olen niistä puoli vuotta sitten aikamoisen summan pulittanut ja hyvät/laadukkaat Adidaksen verkkarithan nuo ovat. Niitä voi aivan hyvin käyttää nyt siviilissäkin, eivät ole ainakaan mitään "hameväen välimallia" - selässähän on ainoan oikean aselajin, eli Kiväärin koulutushaaramerkki!!

Tein myös muutaman päätöksen tänään tulevaisuuden suunnitelmiani silmälläpitäen. En nyt lähde niistä tähän kirjoittamaan, sillä ne eivät toistaiseksi kuulu kenellekään muulle kuin minulle. Tiedoksiantona siis totean vain että päätöksiä on tehty ja aikanaan sitten pistän vähän lisää settiä tulemaan niistäkin. Kunhan ehdin.

Olo on nyt pitkästä aikaa melkoisen raukeahko ja tyytyväinen. Nyt ei pitkästä aikaa vituta mikään. Sitä täytyy vain osata tehdä päätöksensä ja pysyä niissä kertaalleen.

No comments: