Sunday, January 04, 2009

4.1.2009 - Tuli ja jää

Helvetillinen kylmyys jatkuu. Tuntuu että taidan olla flunssassakin, sillä aamulla oli kurkku helvetin kipeä ja karhea - puhumattakaan nenäni tukkoisuudesta. Vituttaa saada kaksi päivää kotiutumisen jälkeen flunssa. Sitä luulisi olevansa elämänsä kunnossa, mutta kun ei niin ei..

Kävin kaupasta ostamasta uudet käsineet, sillä vanhat olivat johonkin kadonneet. Epäilen niiden jääneen ex-tyttöystävi luo, mutta vitutpä minä niitä enää sieltä lähden hakemaan. Samalla tuli ostettua myös uusi "sporttinen" pipo sekä mustat, vähitäänkin sympaattiset "tumput". Syy miksi ostin mustat tumput oli puhtaasti se että armeijassa meillä oli vihreät tumput, ja ne jollain oudolla tavalla kiehtoivat minua. Eli toisin sanoen pidin niitä lapasia hauskoina - lämpimyyden ohella. Muutamaan kertaan teki mieli tehdä hävärit ko. vihreistä lapasista. Muistan pitäneeni niitä myös iltavapailla kaupungilla. Saarakin tykkäsi niistä... Niinh, Saarakin niistä tykkäsi.

Tänään tulee myös telkusta Lostin neljättä kautta. Vituttaa kun ei voi katsoa ihan puhtaasti Spoilereiden välttämiseksi. Hankin onneksi muutama kuukausi sitten Lostin kolmannen kauden boksin Helsingistä siellä käydessäni, joten enää pitää jostain löytää rahat neljännenkin kauden jaksoihin. Which reminds me - muutama jakso kolmatta kautta on vielä katsomatta. Ikävää olla vuosi poissa hyvien sarjojen ääreltä.




Päivän teemakappale: Smashing Pumpkins - 1979

No comments: