Monday, June 27, 2005

Pyhä kirja (nyt maastokuvioisena) julmien aikeiden mittarina.

Puhelin juuri vähän aikaa sitten Ruotsiin , Göteborgin päähän.

Uutiset sieltä olivat aika hyviä , sillä tilaamani kirja olikin jo kaikkien (ja varsinkin minun) onneksi saapunut postilaatikkoomme. No , jo oli aikakin , sillä maksoin siitä sellaisen hinnan että suurin osa ihmisistä olisi kauhuissaan nähdessään lopullisen laskun. Ja , oikeastaan kyse oli kahdesta kirjasta joista toisessa on suurinpiirtein yhtä paljon sivuja kuin raamatussa ja kokokin on kuin.. Jostakin todella uskonnollisesta eksperienssistä.

No , kuitenkin , tällaiset teokset tuli nyt hankittua kirjahyllyyn. Ja uskokaa tai älkää , mutta aion todellakin lukea ne lävitse. Muistan iskeneeni silmäni niihin välittömästi saatuani tietää kyseisen sivuston olemassaolosta (muistan saaneeni hyvin samantapaisen tunteen jonkun asian haluamisesta eräästä toisesta henkilöstä eräässä toisessa tilanteessa joka johti nykyiseen tilanteeseen) . Ja kyllähän niitä etsittiinkin ! Olen aika tyytyväinen että sain ne vihdoinkin.

Tuli tosin maksettua itsensä aika kipeäksi niistä , mutta voinpahan ainakin hyvällä omallatunnolla sanoa että ne tulevat hyvään tarpeeseen. Ne eivät todellakaan jää pölyttymään hyllylle vaan sisältävät kaiken sen mitä olen aina halunnut tietää.. Ja enemmän. Puhelimen toisessa päässä tiedusteltiinkin , että tulisiko minusta kenties nyt kyseisen asian "kävelevä tietosanakirja" tämän johdosta. Hihittelin itsekseni että mahdollisuus olisi aika pieni vaikkakin mahdollinen.

Tilasin myös hieman lisää tavaraa jotka ovat omasta mielestäni tarpeellisia. Löysin samanlaisen Hollantilaisen DPM - takin kuin NF:lläkin. Hinta ei ollut ollenkaan huokea joten päätin matkia rakasta tyttöystävääni hyvin julmalla tavalla. Muutakin tuli ostettua , tietenkin. Mutta.. Se nyt on sitä samaa kamaa kuin aina ennenkin.. Täytyy pistää lapulle että muistaa ostaa uusia henkareita. Niitä taidetaan ruveta tarvitsemaankin.

Huomenna täytyy käväistä Porvoossa eräällä kirpputorilla sillä aion mennä ostamaan muutaman kirjan. Onnistuin nimittäin säästämään 10 euroa ! Ja sillä rahalla saa siitä paikasta ihan uusiakin kirjoja ihan pilkkahintaan ! Jipa-jee.

No comments: