Wednesday, June 29, 2005

Aika jättää tämä paikka jälleen Status quo:hon... Kohta.

Kuusiaidasta puuttuu kaksimetrinen kuusi , eilen tuli sekoiltua sekä kuolasin yön päätteeksi tyynyllenikin.

Näyttää siltä että on taas aika poistua Suomen kamaralta vähäksi aikaa. Luulenpa tosin , että lähtö taitaa olla vasta perjantaina , sillä eräs vanhahko henkilö joka maksaa liput takaisin on pikemminkin aika tykästynyt läntisen Suomen maisemiin , että näyttää viettävän siellä enemmän aikaa kun olikaan aluksi tarkoitus (I guess I don't blame her judging from all the beautiful things situated in there).

Olen tässä yritellyt taas saada aikaa kulumaan jotenkin. Ajattelin pelata jälleen AvP2:sta jotta pääsisi ne Predatorinkin missiot lävitse. Nikkilässäkin pitäisi käydä katsomassa serkun touhuja lähipäivinä.

Täällä on myöskin jälleen satanut. Kävin tosin aamulla ajamassa nurmikonkin. Olen myöskin huomannut sen , että kaikki päivät ovat säältäänkin jokseenkin samanlaisia. Ensiksi on pilvistä jonka jälkeen sataa. Ja sen jälkeen , paistaa taas aurinko jonka jälkeen sataa. Pelottavan toistavia nämä päivät , tosiaankin.

On myös tullut taas kuunneltua sellaista bändiä kuin The odorants. Ihan "hauskoja rallejahan" ne soittavat , ei voi kuin sanoa. Ja kuulin myös että heidän musiikkiaan olisi tässä Extreme Duudsonit - sarjassa.

No comments: