Sunday, February 20, 2011

Settle down now-

Viime viikko mentiin kyllä taas sitten niin sataset lasissa ettei mitään rajaa.

Voisin sanoa että perjantai oli myös aika hektinen päivä ja tietenkin E:n kanssahan tuo loppupäivä tuli suihkittua. E oli kuitenkin sen verran masentunut, lukossa, sekaisin ja muutenkin epämääräisessä tilassa että mistään ei oikein taas meinannut tulla mitään.

E on lomilla töistä huomisen. Sekin ajatus syntyi aika spontaanisti työpäivän loppupuolella perjantaina, joten turhasta ripeydestä ja selkeydestä häntä ei kyllä voinut ilmeisesti sitten kuitenkaan syyttää. Todella odottamatonta toimintaa moinen, mutta sellainen hän nyt vain on.

Olen tietysti nyt itsekin hieman onnistunut rauhoittumaan asioissani, vaikka kieltämättä sinne Lauttasaareen päin ajatukset ovat välillä kääntyneetkin. Voin kuitenkin onneksi sanoa varmuudella että en ole kuitenkaan aivan varma tunteistani tai muutenkaan reaktioistani E:tä kohtaan. Toisin olivat asiat tietysti pari päivää sitten, mutta eivät todellakaan nyt enää tässä vaiheessa.

Asioita on nyt katseltava vähän rauhallisemmin. Myönnän kyllä että "she got me good" valitettavasti, mutta rakentavien keskustelujen ja asioiden laajemman seuraamisen jäljiltä olen jälleen rauhoittunut.

Saattaa olla parempi yrittää nyt pitäytyä jonkinlaisissa etäisyyksissä E:stä ja pyrkiä vain hiljaa seurailemaan että mitä tapahtuu. Eri asia tietenkin tässä vaiheessa on se että mitkä E:n reaktiot nyt sitten lopulta ovat siihen että minä ryhdynkin olemaan hieman epäaktiivisempi, mutta se varmaan selviää sitten loppuviikosta jos ei muulloin. E on kuitenkin lopulta niin saaketin hauras persoonallisuudeltaan, että on oltava varovainen liikkeissään ja muutenkin päätöksissään jo pelkästään tässä vaiheessa.

Mutta nyt pitemmittä puheitta jatketaan tätä viikonlopun settiä siten kun vielä voidaan. Huomenna aamusta alkaa taas uusi ja absurdi setti.

No comments: