Monday, February 07, 2011

On ollut kyllä-


Nyt täytyy kyllä sanoa että pitkästä aikaa tuntuu että stressitasot ovat laskeneet. Vaikka tietysti töissä tapahtuu sitä mitä tapahtuu, niin tietyillä alueilla sen osalta on koettu etenemisiä ja yksityiselämäkin on saanut ehkä jotain positiivista nousujohdetta.

Pääasia kuitenkin kai on se että tosiaan stressitason laskun tuottama persoonallisuuden pehmentymä ja vitutuksen yleismuotoinen lasku ovat käyttäytymisessäni ihan käsinkosketeltavissa. Nyt täytyy vain toivoa että muutama- vain muutama juttu menee putkeen mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Nähtäväksihän tuo kuitenkin nyt jäänee.

Vaikea kuitenkin sanoa tätä ääneen näin kaiken lukijakunnan edessä: melko positiivisesti tässä nyt ainakin ajatustasolla menee muutaman muun jutun ohella.

Nukuin yllättävän hyvin viime yönä. Ei tullut herättyä omien muistikuvien mukaan kertaakaan ja muutenkin herätessä oli ihan suhteellisen positiivinen olotila meneillään.

Hyvät ihmiset, nimittäin ilmoitusluontoisena asiana on pakko todeta että tänään sen puoleen kuin vähään aikaan muutenkaan minua ei ole suoraan sanoen vituttanut monikaan asia.

Hyvää päivien jatkoa kaikille lukijoille ja ottakaa iisisti.

No comments: