Wednesday, February 16, 2011

"Everything looks better in the morning"

Eilisen kaoottis-hektiset tunnelmat ovat vaihtuneet jälleen kylmän rationaaliseksi pohdinnaksi.

En oikein tiedä mitä ajatella. On toisaalta aivan oikein että hän ei ole vastannut tekstiviestiini, sillä jos hän vastaisi niin tilanne alkaisi jälleen elää. On parempi että hän pitää tai piti sitä niin tungettelevana että minuun ei kannata enää kiinnittää huomiota.

Eilisen iltapäivän lopputilanne oli kyllä niin erikoinen että ei vähemmästä väliä. Pelkään tai siis epäilen että molemmin puolin olisi ollut jotakin sanottavaa. Neiti E oli ja on kuitenkin todella mielenkiintoinen persoona, mutta ehkäpä kuitenkin lopulta varsin turmiollinen minulle. Pelkään että kumminkin toistaisin samoja virheitä kun silloin joskus ennenkin toimintatapojen osalta.

Myönnän kyllä että paljonkin yhteistä löytyy. Kenties se johtuu monestakin asiasta, mutta lopulta on kai kuitenkin todettava että tämäkin olisi aivan liian hyvää ollakseen totta ja toimiakseen kovinkaan kauaa. Tuntuu jotenkin aika erikoiselta että minä kaikista ihmisistä olen sellaisessa asemassa että tuon kaltaiselle naiselle sanon ehdottoman "EI!:n".

Saatan hyvinkin olla tyhmin mies pitkään aikaan tämän ratkaisun osalta. Kenties voisimme vain viettää lyhyen, impulsiivisen ja varsin taiteellisen suhteen, mutta olisiko se sitten lopulta sen arvoista. Olen kieltämättä hyvin sekaisin tässä vaiheessa, mutta niin on toisaalta se toinenkin osapuoli. On todettava kliseisesti että "tämä kaikki tuli kuitenkin nyt sitten niin äkkiä".

Pohjimmiltaan kuitenkin minusta tuntuu että tällaisia naisia ei tosiaankaan kävele vastaan tai siis päädy ns. "työtovereiksi" joka päivä. Pelkään että tämä on tarkoituksellinen moraalis-eettinen testi, jonka panoksena on taas vaikka mitä. Kenties hän on paholaisen ilmentymä- tai kenties optimaalisin nainen jonka olen koskaan tuntenut näin suhteenmuodostusmielessä.

En oikeastaan haluaisi kuulla hänestä enää mitään. Tahtoisin vain ajatella että eilinen päivä oli merkityksellinen tapaus vain sen yhden päivän osalta ja siinä jälleen osoitettiin että maailmasta löytyy kyllä minuakin kiinnostavia ihmisiä, mutta eivät nuo ihmiset ole kuitenkaan sitten aivan sitä pohjimmiltaan mitä haluaisin. Totean siis apeasti että saatuani puraista kiellettyä hedelmää, olen juopunut sen mausta samalla kuitenkin sylkien sitä pois tajuten sen olevan pohjimmiltaan täyttä myrkkyä.

Lisäksi tässä tapauksessamme on vielä se kolmaskin osapuoli. Oikeastaan koko asetelma on niin absurdi, että vain neiti E:n kaltainen nainen voisi olla ko. setissä osapuolena.. ja minä tietysti vielä siinä päällä. On kuitenkin vaarallista leikkiä tällaisilla asioilla, joten sinänsäkin persoonani huutaa unohtamaan koko jutun ja jättämään leikin sikseen.

Näissä asioissa ja teemoissa nyt sitten siis vietetään tätä vapaata.

No comments: