Wednesday, February 16, 2011

And the answer is..

NO.

Eli ei.

Päätin että kävi tässä miten kävikään, niin E on tosiaan vain työkaveri ja kaikesta huolimatta tässä kävisi vain todella äärimmäisen pahoin mikäli menisin pitemmälle. Myönnän kyllä että naiset saavat minut aina silloin tällöin tällaisten tilanteiden sattuessa aikamoisen vaikeaksi, mutta onhan se todettava että viime seikkailuistakin on päästy ylitse. Miksei siis tästäkin.. kai.

Tämä on nyt sitten historiallinen postaus lähinnä siksi että saatoin jälleen heittää hukkaan jotain äärimmäisen kallisarvoista, mutta ehkäpä kuitenkin lopulta todella petollista ja epävarmaa. Soitan kenties hänelle perjantaina aamulla ja selitän tilanteen, sillä huomenna en töiden osalta vain ehdi, jaksa tai halua.

Tämän myötä nyt sitten kai paljastuu vaikka mitä epävarmaa itsestäni ja persoonastani. Olkoon sitten niin, vaikkakin tuntuu aika hirveältä suoraan sanoen ilmoittaa nyt että aion olla tekemättä mitään todella aidon ja persoonallisen naisen kanssa jonka olen pitkään aikaan tavannut. Huomaan myös hänessä samanlaisia piirteitä kuin minussa itsessäni, mutta tilanne taitaa nyt kumminkin olla se että jos menen tämän asian kanssa syvemmälle niin tilanne vaikeutuu tulevaisuudessa huomattavasti.

Nyt tuntuu todella pahalta. Äärimmäisen pahalta.

No comments: