Friday, September 10, 2010

No niinpä tietysti

Pitäisi varmaan alkaa harkitsemaan Helsingin poissulkemista vierailtavien paikkakuntien listalta kokonaan, jos "lähes" ainoana tuliaisena kotiin palattaessa on helvetinmoinen flunssa.

Että joo- sairaana pitkästä aikaa! Tämähän on suorastaan aivan odotettua, että siinä mielessä en ihmettele syitä enkä edes seurauksia.

Tämän viikon osalta ainakin elämisen rytmi on mennyt ihan.. jotenkin huonosti. On nukuttu vähän (osittain sairastumisen takia), syöty suhteellisen huonosti ja vielä kruununa kaiken päällä päivittäiset liikuntasuoritteet ovat jääneet enimmäkseen pois.

Kahvia on kyllä kitattu. Täytyyhän satunnaisen kofeiininarkomaanin kumminkin huolehtia siitä asiasta, jos kaikki muu kumminkin pettää.

Tyypillistä kai on myös se että todennäköisesti tämän tartunnan aiheuttaja on muuten nainen. Sikäli ihan odotettavaa myöskin että vastakkaisen sukupuolen edustajan ja minun kohdatessani tuloksena ei suinkaan ole puhelinnumeroiden vaihtaminen, leikkisä keskustelu tai edes "kahville kutsuminen"- VAAN FLUNSSA! Noh, onneksi sentään tartunta tapahtui loppuviikosta, joten sinänsä kai lopputulos olisi voinut olla pahempikin. Tietysti olenhan voinut saada tämän aivan hyvin mieheltäkin, mutta sanotaanko että siitä keskittymistä jonka kanssa olin tekemisissä niin ensimmäisenä tartunnan oireita ilmeni eräällä naisella, joka oli sattuneista syistä kanssani tekemisissä.

Oikeastaan olen aivan helvetin väsynyt. Viikko meni melko lujaa (kai), mutta siinä keskivaiheilla sitten sairastui eikä öisin saanut oikeastaan edes unta niin hyvin. Nyt sitten pitäisi eheyttää taas itsensä.

Vetäisin tuossa äsken kaksi 600mg Buranaa naamariin. Jäin miettimään että pitäisikö ottaa vielä kolmas, mutta jo nyt tuntuu vähän siltä että setti on tässä. Lisäksi minulla on tuossa vieressäni ihan uunituore tänään aamulla jostain syystä kannettu "Hesari", jonka NYT-liite houkuttelevasti kutsuu minua. Toisaalta niin kutsuu joko tuo sohva tai sitten perinteisesti sänkykin, joten eipä siinä kai sen puoleen.

Huonompi homma on myös se että muutama perusjuttu on jäänyt hoitamatta eli laiminlyöty lähes täydellisesti. Kumma juttu että Helsinkiin meno sotkee asioita enemmän kuin Ruotsiin meno, mutta ehkäpä se johtuu siitä että Helsinki on liian lähellä ja tulee nimenomaan käytyä sitten aina kotona siinä välillä.

Kunpa kuume ei nyt vaan nousisi. Kenties se kumminkin nousee- saapa nähdä.

No comments: