Wednesday, September 15, 2010

No catharsis?

Keskellä viikkoa. Olisi jo perjantai- tietyistä syistä.

Lueskelin vähän kaikenlaista tänään. Kävin lenkilläkin. Totesin että pitäisi oikeastaan kuntoilla entistä enemmän ja ennen kaikkea monipuolisemmin. Uintia voisi joskus kokeilla.

Yritin katsella tätä "Jadesoturi"-elokuvaa, mutta jostain syystä se oli aiheeltaan vähän tylsähkö ja dialogiltaan niin kornia että välillä hihittelin yksikseni siitä johtuen ja toisissa vaiheissa sitten päädyin olemaan kohtuullisen tylsistynyt. Ehkäpä kuitenkin tuo kirjakieli ja dramaattinen mahtipontisuus mitä ko. elokuvan dialogi sisälsi sai minut huvittumaan. Oikeastaan tuli mieleen ne lapsuuden suomeksi dubatut erinäiset piirretyt monessakin kohtaa.

Postissakaan ei ole tullut mitään jännää. Suurin odotuksenaiheeni on kai tosiaan perjantai senkin osalta että silloin saattaa tulla vielä yksi ilmainen Hesari NYT-liitteineen aamuyön tunteina luukuista sisään. Jos hyvin käy.

En muista tarkalleen että kävinkö kaupassa tänään vai eilen. Saattoi olla eilen. Kaikki paikat, ajat sekä tapahtumat alkavat jotenkin omituisella tavalla muistuttamaan liikaa toisiaan. Kenties on syytäkin vaihtaa maisemaa.

There are no more barriers to cross.

No comments: