Sunday, September 26, 2010

Lukutuokio

Luin tänään Hesaria.

Ensimmäinen juttu joka sattui silmiini taisi olla se joka kertoi siitä kuinka porno on maksukanavien budjeteissa äärettömän tärkeä tuloerä, eli sen näyttämisestä ei missään nimessä haluta luopua kun kaikki haluavat nähdä sitä niin paljon ja tilailevatkin maksukanavia ihan ahkerasti.

Minä en jostain syystä ole koskaan jaksanut hankkia sellaista Digiboksia, johon saisi sellaisen maksukortin. Kerran olin aikeissa tehdä niin, mutta sitten kävikin niin etten jaksanut millään hankkia moista. Television katseleminen ei todellakaan ole minun ykkösprioriteettini ollut enää pitkään.

Toisekseen Hesarissa oli sitten ilmoitus jostain sirkuksesta, jonka mainoksessa komeili paidaton mies muistaakseni Venäläisellä nimellä varustettuna. Pohdin automaattisesti sitä että kuinkahan monta YH-äitiä kärräisi lapsensa tuohon sirkustelttaan katselemaan salaperäisin hymyin varustettuna tuota esitystä vain tuon paidattoman Venäläisen akrobaatin takia- veikkaan että aika moni. Oikeastaan en olisi ollenkaan yllättynyt jos niin kävisi, nimittäin minusta usein tuntuu että yllättävän moni YH-äiti vain haluaisi käpertyä öisin sen oman paidattoman Venäläisen akrobaattinsa viereen eikä mitään muuta.

Muistaakseni perjantaina minulle soitti jälleen pitkästä aikaa joku puhelinmyyjä. Nukuin sohvalla, kun pelätty "tuntematon numero" alkoi kutsumaan minua Benny Hillin tunnusmusan tahtiin soittoäänenä. Kyseessä oli jälleen klassisen tympäännyttävä kalsarimyyjä, mutta jostain syystä hän lausui minun nimeni puhelimessa siten että tulkitsin epäsuorasti ja salaa että hän vihasi minua ja halveksui samaan aikaan. Örisin jotakin vastaukseksi kyseiselle hepulle, mutta sitten kun kieltäydyin hänen kalsareistaan niin automaattisesti tyyppi luki sen tekopirteän "JOS ASIAKAS KIELTÄYTYY, VEDÄ TÄMÄ FRAASI"-puheen suoraan jostain paperista. Katsoin parhaaksi ratkaisuksi vain katkaista puhelun.

Sinänsä aika hauskaa että nuo tuon kalsariyrityksen porukat jaksavat tasaisin väliajoin yhä ylipäätään vaivautua soittelemaan. Olen vastannut kieltävästi yhdeksälle kymmenestä, ja se yksi kerta kun erehdyin niin ne kalsarit eivät koskaan tulleet postissa ja jouduin soittamaan ilmeisesti Ahvenanmaalle jotta tilaukseni peruttiin.

Minulla oli muuten viime yönä varsin tipalle mennyt kohtaaminen poliisinkin kanssa. Heidän partioautonsa numerolla IU ja jotain kierteli täälläpäin, ja juuri kun olin siirtymässä yhden tienpätkän poikki sen toiselle puolelle niin poliisiautohan siihen ilmaantui sanaakaan sanomatta eteeni. Katsoin parhaaksi häipyä paikalta, sillä muussa tapauksessa minut olisi varmaan pidätetty yöllä epämääräisestä liikuskelusta vaiko jopa "tyhjäntoimittamisesta" sillä alueella. Toisaalta toki jos poliisi muuten vaan pidättelisi ihmisiä tyhjäntoimittamisesta, niin olisin kyllä varmasti näillämain listan kärjessä ihan luonnostaan.

No kuitenkin, kävi sitten niin että poliisiauto jätti minut rauhaan vaikka ohittikin minut vielä pari kertaa ja kävi tarkastamassa jotakin paikkaa edelläni. Tämän jälkeen se sitten poistui vähin äänin eteenpäin, ja yllätyinkin että miksei minua pidätetty tai ylipäätään kuulusteltu mistään epämääräisestä toiminnasta. Kenties robottipoliisin teräksiset rattaat ovat ruostuneet, vaikka yhdessä vaiheessa pelkäsinkin että mm. robottipoliisi lukee tätä blogia, sillä aina kun liikun jossain niin tuntuu että siellä rupeaa parveilemaan em. tahon edustajia. Voidaan siis jossain määrin sanoa että nykyisin "joo, pelekään polllliisia". Itseasiassa epäilin yhdessä vaiheessa ja epäilen yhä edelleen jossain määrin että he tai "ne" lukevat tätä blogia, ja aina kun näkevät minut jossain kadunkulmassa niin päättävät heittää pari kierrosta ympäri jotta saisin a)lisää jutunjuurta aikaiseksi tähän blogiin sekä b) säikyttääkseen minut hiljaiseksi... eiks joo?

No comments: