Sunday, April 26, 2009

Tappajaviruksien kosto (osa 2)

Hyi helvetti kun kansainvälinen uutistarjonta saa minut taas jaloilleen. Nyt kohistaan tästä Sikainfluenssasta, ja sen lukuisista esiintymisistä. Tällaiset tapaukset saavat minut aivan helvetin varpailleen! Vähintään paniikki iskee!

Tavallaan vähän kaduttaakin. Pitäisi varmaan hankkia jotain suojeluvarustusta, sillä ei ole mitään takeita ettäkö kyseinen lokaali epidemia ei kehittyisi pandemiaksi. Tällä viruksella on kaikki tunnusmerkistö pandemiaan, ja uskon sen valitettavasti äityvän sellaiseksi. Perkeleen perkele! Miksi pitikin mennä myymään se suojanaamari + suojeluvälineet pois muutama vuosi sitten! Näyttäisi siltä että ne ovat tulleet jälleen tarpeellisiksi. Olen harkinnut tässä jo uusienkin hankkimista pikku hiljaa, sillä moderni maailmammehan on yhä ja edelleen vaikka mitä tämän tasoista täynnä. Uhkat ovat todellisia, hitto sentään. Nyt täytyy ruveta olemaan taas varpaillaan - ja erittäin varpaillaan täytyy ollakin.

En oikeastaan tiedä että kuinka paljon media paisuttelee tätä juttua. Olen kuitenkin seuraillut uutisia paljonkin viime päivinä, ja näyttää siltä että useat medialähteet näyttävät koko ajan kylvävän pelkoa enemmän ja enemmän sen puolesta että pandemia syttyisi. Noh, nythän on kyse varsin vakavasta asiasta, joten en ainakaan kykene ottamaan tätä asiaa mitenkään vitsinä.

Noh, katsotaan vielä että kuinka asiat etenevät tämän viikon. Mikäli tapauksia alkaa löytyä Euroopasta, ja vieläpä Pohjois-Euroopasta, niin sitten aloitan kyllä hätätila-hankinnat suojeluvarustuksen suhteen monen muun toimenpiteen lisäksi. Tämä voi hyvinkin olla uusi Espanjantauti, hyvät ja naiset ja herrat. Enkä aio muuten ottaa mitään riskejä.

Be prepared.

No comments: