Thursday, April 23, 2009

Rousk.. Rousk.. *Patonkia*

Syön tässä juuri patonkia. Rouskis Rouskis ja Nami vaan.. Ai että onpa hyvää. Vaaleata leipää ei kuitenkaan saa syödä liikoja, sillä se varmasti lihottaa ja on muutenkin epäterveellisempää varmasti ravintoaineiltaankin.

Kevät on vihdoinkin tullut! Tai siltä ainaskin tuntuu. Tänään kun kävin postissa niin laitoin verkkaritakin alle pitkähihaisen hiukan paksummasta materiaalista tehdyn paidan, sanoisinko että se oli ns. "kevyt villapaita", mutta sen kanssa tuli yllättäen kuuma! Tämä lämpimyys ilmassa on outo tunne, sillä viime kesänä ei ollut kun oikeastaan tasan kerran todella lämmin. Tosin tuona kesänä olinkin Kajaanissa, joka sijaitsee vähitäänkin susirajan takana kylmyyslukemiltaankin. Pohdin useasti että minkähänlaista säätä esim. Sodankylässä ja Rovaniemellä on tähän aikaan vuodesta, ja kuinka pitkä tuo mystinen "Lapin Kesä" oikeastaan onkaan. Kaikenlaistahan olen kuullut, mutta kieltämättä olisi ihan jännää nähdä että miten se sitten lopulta eteneekään. Tosin käsite "Lapin Kesä" tuo myös mieleen eräätkin varsin vauhdikkaat Karaokea ja muuta sekoilua sisältäneet iltavapaat juurikin samaisesta Kajaanista, jossa hoilattiin juurikin tuotakin biisiä muutaman kerran paikallisissa. Hyviä muistoja, kieltämättä.

Hmm.. Eipä minulla sitten oikeastaan muuta asiaa olekaan tälle päivälle. Vähän kaikenlaistahan tässä on positiivisessakin puolessa tapahtunut, mutta en suoraan sanottuna aio kirjoittaa niistä asioista mitään sillä olen muutenkin päättänyt hieman sensuroida tämän blogin sisältöä.

Viime päivinä on tullut vietettyä aikalailla nostalgisia hetkiä: on tullut kuunneltua Kipparikvartettia, Veikko Lavia ja sitten pelattua Final Doomia sekä kenties parasta Super Mario-kloonia, Giana Sistersia.

No comments: