Monday, April 13, 2009

Jälleen yhdestä Pääsiäisestä selvitty.. Melekeen!

Juupa juu, maanantai. Huomenna tiistai. Eipä tullut saatua yhtään munaa tänä pääsiäisenä, Hoh hoh ja hah hah haa. Eipä siinä, ei kyllä ota yhtään luonnon päälle että munaa ei irronnut sitten perinteisenä KANANMUNANA eikä sitten suklaanakaan, sillä katsoipa asiaa miten tahansa niin molemmat ovat lopulta aika epäterveellistä kamaa syötäväksi. Parempi pysyä tosiaan loitolla kaikesta sellaisesta.

Huomisen tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu uuden lampun ostaminen tuohon lukulamppuun. Pimeässä istuminen vituttaa ja käy silmille. Kansa vaatii parannuksia.

Tänään tuli nukuttua ihan mukavasti, enkä suinkaan pinkaissut ylös heti seitsemältä kun silmät avasin. Kävin vain aamulla jolkottelemassa lyhyen juoksulenkin, jonka jälkeen sitten suihkussa kävin ja tämän jälkeen takaisin nukkumaan vielä muutamaksi tunniksi. Kieltämättä tämä resepti toimi, sillä eilen minulla oli hirvittäviä vaikeuksia pysyä hereillä edes kymmeneen asti illalla jotta olisin Madventuresin jaksanut katsoa alusta loppuun.

Tämä uuden tuotantokauden Madventures on kyllä selkeästi ollut huonompi kun edelliset. Eilenkin tässä toisessa jaksossa näiltä Madventures-jätkiltä irtosi ihmeellistä kaksinaismoralistista paskaa kesken sen Venäjä-osion, kun alkoivat haukkumaan länsimaista karjataloutta epäinhimmilliseksi ja vaikka miksi yleisen länsimaalaisvihan tuudittamina, mutta sitten taas vetäisivät pitkin Pietarin katuja BRDM 2 - panssariautolla kehuskellen kuinka "vain rikkailla on varaa ajella tällaisilla ajopeleillä". Vähän on kyllä sarjan henki muuttunut sitten edellisten kausien, mutta ihan keskivertokatsottavaahan tuo edelleen on.

Tänään tuli telkusta myös taas joku tällainen pelätty Bud Spencer & Terence Hill - elokuva. Aivan järkyttävää paskaa, arvon kuulijat! Itselleni osui kyseisen "kaksikon" väsäämä elokuva DVD:lle about puolisen vuotta sitten, mutta sen tasan kerran nähtyäni olen yrittänyt päästä siitä eroon kuin Thaimaalaisesta yhdeksän Boforin hyppykupasta! Vihdoin onnistuin tekemään sen sujauttamalla Huuto.netin kauppojen yhteydessä ko. DVD-leffan erään isomman leffaerän mukaan, ja pystyin vihdoin huokaisemaan helpotuksesta.

Ja mikäli ette ole kuulleet taikka nähneet kyseisen kaksikon leffoja, niin kyseessä on ilmeisesti alkuperäisesti Italialainen "toimintaelokuvakonsepti", jossa kaksi äijää sekoilevat 1970-, ja 1980-lukujen taitteessa pitkin erilaisia mukamas hauskoja tapahtumapaikkoja, vetäen lähinnä kaikkea turpaan - myös toisiaan. Elokuvat on myös aivan hirvittävällä tavalla dubattu, joka saa aikaiseksi varmasti ympäri maailmaa hetkittäisiä väittelyitä aikaiseksi siitä että mistä ne ovat oikeastaan alunperin tulleetkaan. Monet ovat liian innokkaita tuomitsemaan ne heti Amerikkalaisiksi, vaikka ilmeisesti Italialaista alkuperää ne ovatkin.

Kerran erään kaverini kanssa katsottiin näitä Bud Spencerin ja Terrence Hillin leffoja, ja hän tuolloin tosiaankin totesi että niissä ei ollut mitään järkeä katsottuaan about 5-6 kyseistä tekelettä. Niissä ei missään ollut mitään järkeä, ja totta puhuen jos näiden kavereiden tekeleitä ei ole nähnyt, niin kannattaa katsoa se South Parkin jakso missä Russell Crowella on se oma televisio-ohjelma missä hän matkaa pitkin maailmaa ja vetää aivan absoluuttisesti kaikkia turpaan, niin tajuatte Bud Spencerin ja Terrence Hillin elokuvien syvimmän olemuksen täydellisesti.

No comments: