Monday, May 04, 2009

Vappu is over and out

No siinäpä se Vappukin tuli ja meni. Tarkoituksena oli käväistä Vaasassa, mutta jätinpä senkin asian sitten tekemättä ihan silkkaa epämotivoituneisuuttani. Ei oikein huvittanut tänä vappuna tehdä mitään erikoisempaa - halusin olla vaan omineni, vaikka suunnitelmat tietenkin olivat normaaliin tapaan aina isot.

Täällä oli kyllä ihan rauhallista oikeastaan koko vappuna. Mitään kummempaa settiä ei ollut, vaan vappu nyt meni aikalailla vaan oleillessa. Sika-influenssankin ruttomaiselta vaikutukselta on aikalailla säästytty - joka on sinänsä muuten aika hauskaa, että en ole ollut pitkään aikaan kipeänä. Melkein puoleen vuoteen ei ole ollut minkäänlaisia sairauksia minussa, joka on samalla positiivinen asia ja myös ensimmäinen kerta ikinä. Yleensähän minulla on aina ollut keväällä joku tietty flunssa tai muunlainen, mutta tänä keväänä olen tosiaankin säästynyt siltä. Hyvä juttu.

Ilmat ovat taas puolestaan olleet aikalailla huonot viime päivinä. Vaikka viikonloppuna olikin ihan hyvä ilma, niin nyt sitten taas ei ole. Kylmät ilmat ja sadekuurot ovat hiukan vaivanneet, mutta osasihan tätäkin lopulta odottaa. Täytyypä keksiä tekemistä tällekin ajalle.

No comments: