Sunday, October 02, 2005

2.10. 2005 -

Lokakuut ovat aina vittumaisia sillä silloin talvi usein tulee jos on tullakseen.

Tänään on ollut aika tavallinen päivä jälleen vaikka täytyy myöntää että minä ja rakas hani olemmekin päässeet hieman keskustelun kautta käsittelemään suhteemme syvimpiä tasoja. Siispä toimintaa on tapahtunut enemmän tai vähemmän henkisellä tasolla fyysisen sijaan tänään.

Hain perjantaina paketin postista jonka olin saanut tuolta Ruotsista. Siinä oli kaikki ne DVD - elokuvat ja muutama peli jotka sinne oli jääneet kesältä lojumaan. Ikävää on edelleen se että naapurimaan kamaralla on edelleen uusi telttani sekä makuupussi jonka ostin aivan pilkkahintaan. Vielä ei ole selvinnyt että millä ilveellä ne pitäisi sieltä saada pois , mutta olen jokseenkin toiveikas että ne sieltä kuitenkin jossain vaiheessa pois saadaan. Tavalla tai toisella.

DVD-elokuvien kokoelmani alkaa hiljalleen ylittämään kuudenkymmenen elokuvan rajan. Se on jo suhteellisenkin paljon. Toivoisin että aikanaan omistaisin ainakin sata elokuvaa. Se onkin sitten aivan toinen juttu että minne sijoitan kaiken tämän tavaran kun muutan pois , mutta sen verran olen jo miettinyt että kunhan sen aika tulee niin kaiketi n. 75 % tavarasta täytyy saada myytyä. En nimittäin halua miehittää tulevaa yksiötäni ainoastaan valtavilla kasoilla kamaa vaan haluan mahtua sinne itsekin tyttöystäväni kanssa.

Mitä taas kouluun tulee niin seuraava viikko menee hieman eri tavalla kuin yleensä. Edessä on nimittäin kouluni , entisen Porvoon Suomenkielisen yhteislyseon , 110 - vuotisjuhla. Tämä tarkoittaa että monetkaan kurssit eivät aivan heti toteudu sen lisäksi että ruoan laatu saattaa parantua. Eli voimme kenties jopa saada kakkua ja sekös jos mikä nostaa mielialoja. Sen jälkeen onkin enää viikko koulua ja syysloma. Tiistaikin kuluu aika hilpeissä merkeissä tulevalla viikolla sillä silloin on sijoitettuna kokeiden palautuspäivä.

No comments: