Tuesday, May 31, 2005

- Se on ohi nyt - How dare you ?

Viimeinen koepäivä oli tänään.

Nyt sitten alkaakin vähintäänkin tyhjääkin tyhjempi loma. Ja sekään ei itseasiassa kestä kauaa kunnes päästään takaisin kouluun tulevalla viikolla. Eli , elämä ei missään nimessä näytä kovinkaan iloiselta tällä hetkellä paitsi tietenkin sillä miinuksella että eipähän tarvitse nähdä enää sitä vitun painavaa reppua vähään aikaan.

Näin tänään Tuukankin viimeistä kertaa kun äijä yritti jälleen tulla tekemään yhtä Ruotsin kurssin koetta. Ehdimme puhella vaikka mitä mahtavia aina hulvattomista poissaolojen syistä sekä siitä minkälaisia asunnot ovat Turussa. It sure was fun.

No joo , onpahan tässä ainakin se hyvä puoli että huomenna en ainakaan nouse klo 7.30 päästäkseni istumaan koulun penkille kuuntelemaan erilaisten nutturapäisten mummojen , pilkunn*ssija pitkätukkien , enkä muidenkaan hirvittävien stereotyyppien vittuilua taas vähään aikaan. Loppujenlopuksi olen kaiketi ihan tyytyväinen , sillä tarvitsen ihan oikeasti nyt lepoa. Enkä pelkästään tämän koeviikon takia.

Vetäisin muuten tällä koeviikolla 7 koetta kun maksimissaan sai 6. Enkä voi väittää etteikö se "tuntuisi missään" tässä vaiheessa.


Nyt allekirjoittaneenne on kyllä antanut ihan kaiken itsestään ja aikookin aivan oikeutetusti vetäytyä "yläkerran sohvalle" ja painautua mahdollisimman pieneen kasaan ettei kukaan häiritsisi.


Hyvää päivänjatkoa.

No comments: