Wednesday, May 25, 2005

Pahaa ruokaa - Lopunaikojen ravintola.

Koeviikko jatkuu.

Käväisin tekemässä yhteiskuntaopin kokeen jonka seurauksena minulle jäi hiukan epävarma olo. Pelkään nimittäin , että kahdesta essee - vastauksesta jotka kirjoittelin tuli aivan liian lyhyitä ottaen huomioon kokeen sisällön. Kuitenkin , helpotukseksi sain kuulla että eräs tuntemani henkilö (joka sai erittäin hyviä numeroita myöskin kyseisestä aineesta) oli samaisen opettajan kokeessa saanut esseensä mahtumaan tasan yhdelle paperille - kertoen paljonkin siitä miten paljon asiaa yhteiskuntaopin koe voikaan sisältää. Jotenkin vain tuntuu että en taida saada siitä haluamaani numeroa tällä kertaa.

No joo , kokeen jälkeen sainkin sitten kokea koulumme ruokailusalin ihmeita. Päätin mennä kerrankin sinne syömään ja kunhan pääsin tarjottimieni ja ruokailuvälineineni ottamaan sitä synteettistä moskaa jota "laatikoista" löytyi , huomasin jotakin aivan kamalaa. Niin pitkälle kuin silmä kantoi , näkyi vain... MAKSALAATIKKOA ! Meinasin suorastaan "yrjötä" jo siitä kyseisen ruoka-aineen hajusta.

Ajattelin , että johan oli päässyt taas tuuri iskemään kun piti tälläkin kertaa iskeä tuota ilmeisesti itsensä saatanan keksimää ruokaa eteen. Ladoinkin lautaselle vain oliiveja sekä jotakin vihreää salaattia - "ruokalan tädit" kielsivät ottamasta kasvisruokaa. Ihmettelen suuresti että miksi koulumme tarjosi maksalaatikkoa ylipäätään , sillä kuvittelin sen olevan vain vitsaus joka iskisi ala-, sekä yläkoulujen edustajien päälle. Ja se tietysti joka iski pahiten oli että juuri sinä ainoana päivänä kun päätin taas mennä koulumme ruokalaan niin tuota suoranaista paskaa tarjottiin siellä.

Tulinkin siihen tulokseen , että kohtalon jumalattaret olivat päättäneet näinä viimeisinä koulupäivinä iskeä eteeni maksalaatikkoa juuri sen takia että viimeisimmätkin koettelemukset olisivat olleet mahdollisimman ikäviä.

"Ruokailuni" taisi kestää tasan kolmisen minuuttia ja pääsin takaisin pääaulaan. Siellä sitten oikeaoppisesti tarkistin vielä seinällä olleen "viimeisten koulupäivien ohjelman" lähinnä sen takia että halusin tietää että missä vaiheessa tulisin hakemaan kokeeni pois sekä sen milloin noutaa tulevan vuoden kirjalistat.

1 comment:

Anonymous said...

Maksalaatikko on erittäin maukasta, varsinkin voin kera.

Rössypottu se vasta kamalaa onkin, vähintään itsensä Koskelan Pirjon keksimää poisonia.