Tuesday, May 24, 2005

Hippejä ja aurinpaistetta.

Tänään olin tuolla Porvoon "Joonaanmäellä" (selvä piiloreferenssi) juoksentelemassa koulun laskuun kolmisen kilometriä aamusella. Nousin ylös tänä koeviikon päivänä varsin myöhään , nimittäin joskus siinä puolen yhdeksän aikoihin.

Ei suoraan sanoen huvittanut nousta ylös yhtään sen aikaisemmin vaan päätin sovitusti ilmaantua Joonaanmäelle "siinä kymmenen aikoihin". Tiesin ulkona olevan lämmin ja pukeuduin vasten yleistä mielipidettä mustaan "New York city" - T - paitaan sekä tummansinisiin sortseihin ja tuolla kokoonpanolla itseasiassa ilmestyin bussipysäkillekin. Repun jätin kotiin , ja niin oikeastaan aurinkolasinikin sillä ei missään nimesssä huvittanut laittaa niitä päälle nyt.

Bussiin päästyäni olkani ylitse kurottautui pitkätukkainen , selvästi alkoholista liiankin riippuvaisen näköinen ja karvainen hippi. Kyseinen harvahammas oli ilmeisesti herännyt Nirvanaa muistuttavasta tilastaan ja päätti kysäistä minulta että olimmekos jo siinä paikassa mikä oli jo sijainnut itseasiassa nelisen kilometrin päässä - Eli äijän olisi pitänyt lähteä pois bussista jo ajat sitten ennen minun saapumistani.

Totesin , että kyseinen paikka oli jo mennyt ohitse ja tämä sitten lyhyen "disorientaation" vallassa hoippui pois bussista ja katsahti minuun. Vielä "läksiäisiksi" äijä huudahti minulle , että olisiko minulta löytynyt rahaa bussimatkaan takaisin. Osoitin haluttomuuteni maksaa hänen matkaansa "Brittiläisen impeeriumin alueella suositulla sormimerkin vastineella".

Päästyäni Porvooseen Joonaanmäelle asti aurinko oli jo täydessä porotuksessa ja kadut olivat täynnä vähäpukeisia naisia sekä miehiä , eräs mieshenkilö jonka paidasta puuttui napit paljastaen suurehkon "kaljatynnyrin" sekä muutaman koiranulkoiluttajan.

Kun piti sitten alkaa suorittamaan tätä maastojuoksua Joonaanmäellä , huomasin päästyäni kallioille asti että neljän hengen seurue hippejä loikoili läheisillä kivillä. Kaksi miestä ja heidän naiskumppaninsa mulkoilivat minua epäuskovan näköisinä ja minä katselin heitä takaisin. Toisilla miehistä ei ollut paitaa päällään , ja vaikuttikin siltä että olin keskeyttänyt jotakin "tärkeää".

Menin aloituspaikalle ja huomasin varsin pienen määrän muita osaanottajia saapuneen paikalle vielä tuohon aikaan. Lähdin juoksemaan ja ohitin kyseiset hipit kun nämä tuijottelivat minua hyvinkin ilkeästi. Juoksentelin jonkin aikaa ympäri rataa ja huomasin paluuvaiheessa että kyseiset hipit olivat repäisseet jostakin sellaisen Tamburiinin ja yksi naishenkilö sitten heilutteli sitä siinä kun eräs miehistä alkoi tanssimaan. Laulun kielestä en saanut selkoa - en sitten mitään.

Poistuin paikalta äkkiä ja ihmettelen suuresti sitä miksei Porvoon nk. "Natsipoliisi" iskenyt näihin toisinajattelijoihin ollenkaan. Ai niin , nehän taisivat olla jälleen kyttäämässä lenkkeilijöitä taikka sitten pidättämässä kahta pahaista puliukkoa neljän poliisiauton voimin.

No comments: