Tuesday, August 16, 2011

Kolmisen päivää, tota

Tällä viikolla olen onneksi töissä vain kolmisen päivää ja jo tänään ylipäätään töihin meneminen oli ihan ylitsepääsemättömän surrealistista.

Kaikenlaista sotkuista sotkua on nyt meneillään. Suurin operaatio viikonlopulta taisi olla se että sain siirrettyä bonsai-kasvini uuteen ruukkuun. En ole oikeastaan aivan varma että oliko ja onko kyseinen ruukku sille ihan sopiva, mutta sain sen sinne kuitenkin tungettua parvekkeella istuen ja kaikki ympäriinsä lennelleet mullat kippasin alas parvekkeelta muiden Helsinkiläisten niskaan ja kai vähän parvekkeellekin.

Tänään aamulla(!) kotiin palaillessani ennen töihin lähtöä bussipysäkillä aivan taloni edessä kohtasin naisen jolla oli pieni lapsi mukana. Muutenhan tuossa ei olisi mitään erikoista, mutta nainen näytti aivan edesmennen Ultra Bra-yhtyeen ja nykyisen Scandinavian Music Groupin Terhi Kokkoselta. Oikeastaan kyseessä saattoi jopa olla hän, sillä voisin kuvitella hänen muuttavan "saarelle" rauhallisemman elämäntavan ja vaikka minkä muun perässä.

Päivä on jälleen aika seesteinen ja kylmäkin. Perjantaiksi on jonkinlaista ohjelmaa tiedossa, mutta suoraan sanoen jo nämä kolmekin seuraavaa päivää töissä ovat melko ikävää katseltavaa ja koettavaa.

No comments: