Monday, August 08, 2011

Kaakkua kansalle

No näinhän siinä sitten taas kävi että tuli maanantai sekä minä menin töihin.

Tässä nyt on piakkoin kolmatta tuntia istuttu itkemässä tai siis lähinnä röhnöttämässä omaa tekemättömyyttään haaveilleen siitä että kello olisi edes kaksitoista päivällä. Olen yrittänyt myös palkita tai siis auttaa henkistä alennustilaani juomalla ultramodernia mansikkateetä, joka on oikeastaan aika hyvääkin sinänsä.

Juuri nyt istun tässä ja tsiigailen ihmisten tulemisia ja menemisiä. Minulla on tässä myös mukanani kasa kirjekuoria joille (ehkä) "pitäisi tehdä jotain", mutta en minä nyt jaksa tänään mitään tehdä enkä hoitaa!! Haistakaa ppppeeeeeeeeeerrrrrr!!

Kun pääsen töistä menen hankkimaan lisää DVD-elokuvia lainaan. Lisäksi hankin varmaan jälleen taas yhden kanta-asiakaskortin, jonka jälkeen menen ostamaan uuden matkalipun ja lopuksi menen saaren postiin hakemaan kivan pehmoisen American Psycho-aiheisen T-paitani. Saa nähdä että ovatko ovelat Ahvenanmaalaiset gigolot tällä kertaa pistäneet mitään kivaa mukaan sen paidan kanssa, sillä mehän hyvin muistamme että viimeksi DAWN OF THE DEAD...DEED! -paidan kanssa sain jonkun Jessica Alban elokuvan mukana.

Tänään nuo ilmat ovat olleet kyllä vähän outoja sekä huonoja. Siellä saattaa olla kylmä ja jopa ikävääkin välillä. Oikeastaan minua hapottaa tuolla "Itiksessä" asiointi, kun siellä tuntuu muutenkin majailevan huomattava osa tämän kaupungin paskiaisista eli siis töykeistä ihmisistä. En kuitenkaan väitä ettäkö kaikki siellä oleilevat olisivat paskapäitä, mutta M totesi kerran varsin osuvasti ettei itsekään tykkää asioida Itiksessä kun siellä on kaikkea ikävää, töykeää ja muutenkin pelottavaa sakkia.

Mikä kumma näissä maanantaipäivien jutuissa oikein on vikana? Vanhaa sanontaa lainaten "miksi kaikki on niin paskaa?".

Ai niin, eihän tässä mitään- TÄMÄ ON VAAN SITÄ KUULUISAA URBAANIN VITUN HELSINKILÄISURPON MAAILMANTUSKAA! ETTEHÄN TE EES KÄYTÄ PIPOJA TALVELLA ETTEKÄ KERTAAKAAN OLE OLLEET OMENAVARKAISSA! AMPUA PITÄS JA N*SSIA UUDELLEEN! MENKÄÄ PELLOILLE NIIN NÄETTE ELÄMÄÄHÄHÄHÄHHÄHÄHÄ!

Nykyään miestenmuoti tässä kaupungissa suosii miesten ruutupaitoja. Mä tunnen erään jätkän joka ehkä myös lukee tätä blogia ja joka teki niistä ruutukuoseista suosittuja jo ennen kuin ne tuli muotiin.

Perkeles, tätä menoa musta voisi tulla vaikkapa pokeriammattilainen.

No comments: