Friday, December 24, 2010

Joulu mallia 2010

Joulua.

Jäi sitten menemättä kokonaan sinne hoitamaan yhtä asiaa eilisen jäljiltä Helsingin osalta. Se nyt kuitenkin jää "hoitumaan" tuohon seuraavalle viikolle, mutta silloinhan sitä aikaa sitten onkin ihan varmasti.

Tuntuu varsin kuninkaalliselta kyllä saada nyt tämä perjantai vapaaksi sekä sitten olla viikonloppukin ilman töitä. Tähänhän voisi vaikka tottua, vaikka sekin on toisaalta vähän epätodennäköistä tulevaisuudessa. Mihinkään liian hyvään järjestelyyn ei kannata tottua, vaikka kieltämättä se onkin paljon houkuttelevampaa kuin se että antaisi asioiden vain olla.

Katselin eilen sellaista elokuvaa kuin Juno, joka kertoi piikikkään sarkastisen nuoren naisen yllätyksellisestä raskaudesta. Lapsen isä oli vähintään yhtä nuori juoksija, joka oli muuten vaan ihan pihalla koko ajan. Elokuvana se oli ehkä hiukan keskitasoa parempi, vaikka siinä oksennettiinkin useita kertoja samean sinistä juomaa jonkun hautausuurnaan. Ymmärrän ja tiedostan kuitenkin tätä nuorta naista esittäneen näyttelijän karisman sekä potentiaalin jo tuonkin roolituksen perusteella. Elokuvassa oli myös ihan mieleenpainuva Hampurilaispuhelin, joka oli siis hampurilaisen olomuodossa oleva puhelin.. se avattiin toki keskeltä ja näppäimistö oli sitten toisella puolella ja luuri toisella. Kätevää.

Muuten niin täällä on kyllä nyt ollut aika rauhallista. Eilen kyllä tosin sattui sellainen juttu, että Vantaalla sijainnut Hong Kong-tavaratalo paloi maan tasalle, eikä se suinkaan ole kooltaan mikään erityisen pieni. Helsinkiin levisi siitä savua.

Aika ikävää sinänsä kun se paloi. Olen käynyt siellä muutamia kertoja, vaikka ei siellä mitään itseäni kiinnostavaa juuri olekaan. Toki niin on todettava että muistelin sitä tuossa juuri eräskin päivä yhden ostoksen ansiosta, joten siinä mielessä haikeahko muisto siitä kumminkin jäänee epämääräisen "kuluttajan" muistisopukoissa.

Tämä Joulu on kumminkin sujunut ihan mukavasti ja kerrankin positiivisella asenteella. Toki ehkäpä se johtuu nyt siitä että on niin paljon muutakin tekemistä kuin vaan sen Joulun johdosta surkuttelua, että tämä vähän niin kuin vilahtaa ohitse huomaamattakin.

Mutta niin, lisää juttua sitten kunhan kerkeää.

Toivotan hyvää joulua kaikille niille jotka tätä blogia lukevat tai sattuvat lukemaan mikäli en ole niin saanut jo tehdä mahdollisimman monelle tämän bloginkin ulkopuolella.

No comments: