Friday, December 17, 2010

Company policy, man

Kieltämättä hiukan blogin päivitystahti on kärsinyt viimeaikaisten tapahtumien johdosta. Tälle ei nyt kuitenkaan voine mitään, koska tässä on nyt ollut taas tuhat ja yksi juttua joita on pitänyt järjestellä ja edelleen kai pitääkin.

Mielenkiintoista että kaiken tämän epämääräisyyden jälkeen olen nyt sitten päätynyt Helsinkiin tällä tavalla kytkettynä. En olisi tätä aivan odottanut, mutta toisaalta kun taas ajattelee että koko ajanhan sinne on täältä yritetty tämän asian tiimoilta suuntautua, niin ei kai hirveästi tarvitse sitten ihmetellä jos lopputulos onkin tällä tavalla yllättävän positiivinen.

Loppuvuosi tulee kyllä olemaan aika työntäyteinen. Parasta tässä tosiaan taitaa olla se että en voi hyvällä tavallakaan enää sanoa tämän jälkeen ettäkö Helsinki olisi muka tuntematon paikka. Pidän kuitenkin tätä kaikkea edelleen varsin omituisena, mutta eipä se nyt toisaalta haittaakaan kun pääasia että "onkiessä saa kalaa", eller hur?

Muuten niin olen yrittänyt katsella tuota seitsemään Samuraita loppuun. Kieltämättä vielä taitaa olla jokunen tunti tai sinnepäin jäljellä, mutta kunhan se on katsottu loppuun niin se on sitten katsottu loppuun?

Yritetään vielä viikonloppuna kirjoitella postauksia jos ehditään, sillä maanantaina ei sitten taas tasan keritäkään.

No comments: